Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Een hele fijne herinnering

Rated 5.0 out of 5
June 14, 2024

Wat was het een feest op 25 mei 2024 met de Koningin Juliana. Met alle leuke reacties van onze gasten sloten we ons 50 jarig huwelijksjubileum af en was het meteen een goede start voor de 80e verjaardag van echtgenoot.

Heel veel dank nogmaals voor de rondvaart en de verzorging met de heerlijke koffie en lunch.

Gert en Herma Timmermans

50 jarig huwelijk

Rated 5.0 out of 5
June 7, 2024

Op 26 mei een heel geslaagd 50 jarig huwelijksfeest met familie en vrienden op de Koningin Juliana gevierd: prachtig schip, mooi vaargebied, voortreffelijk buffet en een hele ontspannen en gezellige middag: Brenda en haar team hebben het allemaal perfect en uiterst vriendelijk verzorgd. Een absolute aanrader!!

Anke en Ed Evers

Onvergetelijke dag

Rated 5.0 out of 5
June 7, 2024

Een familiefeestje vanwege mijn 80e verjaardag. Een vaartocht van vier uur met alles erop en eraan. Na het inschepen konden we gelijk genieten van koffie met heerlijk gebak. Aangezien het weer aangenaam was waren de gasten veel op het dek te vinden. Ook daar werd je bediend met drankjes en hapjes. Een heerlijk buffet als afsluiter, uitstekend geregeld door een handige dame. Een echte familie bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Dank, Dank

Nel en Aart de Roode

Wat een fijn feest op de Willem Alexander

Rated 5.0 out of 5
May 30, 2024

Op 18 mei mijn 70e verjaardag gevierd met veel familie en vrienden op de boot.

Wat een feest heb ik gehad. Communicatie in voorbereiding van het feest geweldig. Alles precies zo verlopen als was afgesproken . Bediening en kapitein fantastisch. Eten geweldig Iedereen was enthousiast en daarbij hadden we prachtig weer. Dank je wel Brenda voor een onvergetelijke dag. 5 sterren🥰van mij.

Bea van Epen

Top rondvaart en super BBQ!!

Rated 5.0 out of 5
May 28, 2024

Op 26 mei zijn wij met 40 man thuis opgehaald, aansluitend een rondvaart over de Brasem en omgeving en daarna een super BBQ op de Hemmen!! en natuurlijk ook weer thuisgebracht …. Super bediening zo wel op de boot als op de Hemmen. Door het verslechterende weer moest de BBQ verplaatst worden van buiten naar binnen, ook dit werd perfect geregeld ….. echt een aanrader!!

Jos Neven

Grachtentocht met de vrijbuiter

Rated 5.0 out of 5
May 16, 2024

Met 40 mensen een fijne vaartocht mogen maken met de vrijbuiter. Met vriendelijke bediening en schipper. Leuke boot met goed eten en drinken aan boord. Zeker een aanrader om dit te doen.

Marc wijnands

40 jarig huwelijksjubileum op de Juliana

Rated 5.0 out of 5
April 24, 2024

13 april hebben wij met 65 gasten een fantastische dag gehad op de Juliana.

Een schitterende boot met gezellige bemanning en heerlijk eten. We voeren door het Groene hart en iedereen genoot van het uitzicht, de verzorging en elkaar. We hebben vele enthousiaste reacties gekregen op deze manier van Varend Feesten.

Hans en Joanne Stokkel

Enorm verrassingsfeest

Rated 5.0 out of 5
April 24, 2024

Ik ben deze maand 65 jaar geworden en mijn vrouw heeft een verrassingsfeest georganiseerd en dat was fantastisch. De partyboot was een enorm leuke ervaring. Zo goed verzorgd en alles kon afgesproken worden. De enorm attente bemanning maakten het feest compleet. Het weer die dag zat enorm mee met de hele tocht een stralend zonnetje, terwijl was allen tip en top verzorgd. Als er weer eens een mooie reden voor een feestje komt, dan is dit voor ons het adres om te gaan boeken!

Paola en Eric Meier

25 jarig huwelijk

Rated 5.0 out of 5
April 22, 2024

We hebben een fantastische middag gehad, mooie vaartocht, heerlijk eten en ontzettend aardige mensen in de bediening

Alles was top!!!!!!

Peter en Adrie Zwart

Prachtige boottocht.

Rated 5.0 out of 5
April 22, 2024

Op 6 april 2024 vierde ik mijn 80ste verjaardag op de Alexander-M met 26 personen. Het was stralend weer en het werd een prachtige dag! We deden de Merentocht, kwamen op het Braasemermeer, voeren door Leiden en via de Kagerplassen terug naar Roelofarendsveen. We kregen aan boord koffie met heerlijk gebak en later werd met een bootje een geweldige lunch aan boord gebracht. De bediening was heel goed en vriendelijk en zo ook de kapitein. We hebben genoten en vinden het allemaal voor herhaling vatbaar!

Joke Jurjaanz

Gezellig afdelingsuitje 'Groene Hart beleving'

Rated 5.0 out of 5
November 20, 2023

Ons doel van het uitje was onze collega’s kennis te laten maken met een deel van het mooie Groene Hart. Dat is meer dan gelukt! Brenda van Varend Feesten heeft een mooi programma voor ons samengesteld met ook nog eens lokale lekkernijen en een rondleiding bij een kaasboerderij. We hadden ook een hele gezellige schipper aan boord van de Maria Cornelia. Met 13 personen was deze boot ruim genoeg. Als afsluiting gegeten in het restaurant de Kombuis op het eiland De Hem. We kijken terug op een superleuk en gezellig uitje.

Marieke Egberts

Een onvergetelijke dag!

Rated 5.0 out of 5
November 2, 2023

Op de Koningin Juliana vierden wij 23 september ons 40-jarig huwelijksfeest. Wij kunnen terugkijken op een fantastische dag, een prachtige vaarroute, heerlijk gebak bij de koffie, een superheerlijke lunch met alles erop en eraan, plus als afsluiting wat bittergarnituur!! Met wat zon en wat regen was het prima weer voor aan boord.

De voorbereidende gesprekken met Brenda verliepen bijzonder prettig: er werd goed naar ons geluisterd, vragen beantwoord, nog wat suggesties gedaan en/of aangepast, kortom: werkelijk alles helemaal naar onze wensen!! We hebben echt genoten en ook onze gasten gaven aan het heerlijk en gezellig te hebben gehad!!

De kapitein was gezellig en de bediening bijzonder prettig en vlot.

We kunnen Varend Feesten echt van harte aanbevelen!!

Inge Aad de Jong
1 2 3 19

Deel uw indrukken met anderen