Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
June 28, 2022

ontzettende leuke dag gehad, goed verzorgt en heerlijk gegeten en gedronken.

Ron en Lidy lagendijk

Afscheidsfeestje Provincie Zuid Holland

Rated 5 out of 5
June 28, 2022

Zaterdag 18 juni gevaren met de Alexander M vanaf de ringvaart rondje Westeinder.
Prima verzorgt goed gegeten op de Hemmen.
Goed geregeld zowel voor-als na mijn feestje.
Keiharde werkers Brenda, Wout, Wout sr. en ander bedienend personeel.
Een mooie afsluiting.

Rob Paardekooper

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
June 23, 2022

5 juni 2022 en heerlijke dag gehad op de vrijbuiter.
goed verzorgt allemaal met koffie met gebak,volop hapjes en heerlijk gegeten op het eiland de hemmen.
alles zat mee alleen de zon liet het afweten.
voor e rest een topdag gehad.
dank jullie wel.

ron en lidy lagendijk

50 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
May 31, 2022

De aanloop was goed, we werden keurig door Brenda meegenomen in het offerte traject. Flexibiliteit en meedenken gaven ons vertrouwen. Op de dag zelf waren bediening, schipper en kok uitermate behulpzaam, pro-actief. We hadden een aantal 80-plussers, niet iedereen was goed ter been ( rollators, rolstoel) maar ook zij konden prima mee en werden vriendelijk geholpen bij het gebruik van de trapliften. Het eten (buffet Koppoel en dessertbuffet) was lekker, steeds aangevuld en vers. Kortom: perfect!! Het heeft de dag een onvergetelijke gemaakt.

De familie

75e verjaardag

Rated 5 out of 5
May 31, 2022

21 mei mijn 75 en een half jarige verjaardag met ruim 75 gasten gevierd op de Koningin Juliana (14 november moest 75 worden gecanceld door Corona-ellende). Het is een feest geworden zoals je hoopt dat je feest verloopt.
Alles was prima verzorgd, de vaartocht, de hapjes en drankjes en vooral het heerlijke buffet.
Zelfs het weer was prima geregeld (ha ha).
Extra compliment voor de crew, kortom TOP.

Wils Akerboom

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
May 31, 2022

24 april 2022.
In een woord,,GEWELDIG,, we hebben van het begin tot het eind genoten, en het bourgondisch buffet, heerlijk.
Het personeel staat voor 100% voor je klaar. Voor herhaling vatbaar!!!

Rien en Tien.

Trouwen na 32 jaar te hebben samengewoond

Rated 5 out of 5
April 27, 2022

Na precies 32 jaar te hebben samengewoond vonden Johanna en ik dat het tijd werd om te trouwen. onze 2 volwassen kinderen waren uiteraard getuigen. Na de plechtigheid stapte het gehele gezelschap in Waddinxveen op de Koningin Juliana. Het feest werd dankzij varend feesten een onvergetelijke avond. We zijn verwend met heerlijk eten en volop drinken. De bediening krijgt van ons een 10 !

Dick-Jan en Johanna Thuis

50 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
March 15, 2022

Wat een geweldige zon overgoten dag hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen en familie gehad varend met de Koningin Juliana over het water. Heerlijk gegeten en wat een goede bediening en aardige mensen. Werkelijk niets op aan te merken. Wij hebben enorm genoten .k Zou het iedereen aanbevelen .

Fam Slootweg

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“In alle opzichten 5*.
Uitstekend verzorgde middag, heerlijk eten (Captain’s Buffet), vriendelijke, efficiente bediening en een luxueus ingerichte boot, waarmee je bij elk weer een mooie tocht zult maken. Kan het iedereen voor alle gelegenheden aanraden.”

Herman Frank

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 17 maart hebben wij de 80ste verjaardag van onze moeder, oma, zus en schoonzus op de Koningin Juliana gevierd. Ondanks het koude weer en de gure wind hebben wij een fantastische middag en avond gehad mede door de warme ontvangst en organisatie van het team van Varend Feesten. Werkelijk alles is bespreekbaar en kan naar wens worden ingevuld. Een vaartocht over de Braassemmermeer en de Kagerplassen, een bezoek aan Kaagdorp en een heerlijk buffet op het schip maakte deze dag onvergetelijk.
Peggy, Peter en jullie hele team heel hartelijk bedankt. Jullie hebben ons, met jullie mooie schip, een unieke ervaring gegeven.”

Familie Van Nieuwkoop

Rondvaart naar de Cruquius

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Namens het Westfries Genootschap in Hoorn hebben wij als groep genoten van de boottocht op 17 april 2018 van Roelofarendsveen naar Cruquis. De verzorging was uitstekend. Goede lunch verzorgd, vriendelijk personeel. iedereen heeft genoten. Dank voor de goede service.
Hartelijke Groet,
Thea Knijn
Westfries Genootschap Hoorn”

Thea Knijn

Vaartocht Kagerplassen en Westeinderplassen

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Wij wilden ons 45 jarig huwelijk en mijn 65e verjaardag gecombineerd vieren en het leek ons leuk dat met een boottochtje te doen. Onze dochter had al eens een huwelijksfeest op de Koningin Juliana meegemaakt en adviseerde ons ook bij jullie te kijken. Dat hebben we gedaan en omdat we helemaal zelf in overleg konden bepalen hoe we het wilden hebben zijn we met jullie in zee ( nou ja, de meren op) gegaan. Wij kijken terug op een geweldig feest waarbij we de Westeinder en de Kagerplassen aandeden. Het buffet was heerlijk en de stuurhut werd druk bezocht door onze kleine en grote gasten. Doordat het buffet boven opgesteld werd hadden we ook tijdens het eten een prachtig uitzicht over de omgeving. Kortom, alle lof voor jullie team.

Leen en Janny Rijlaarsdam
1 2 3 14

Deel uw indrukken met anderen