Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Gezellig afdelingsuitje 'Groene Hart beleving'

Rated 5.0 out of 5
November 20, 2023

Ons doel van het uitje was onze collega’s kennis te laten maken met een deel van het mooie Groene Hart. Dat is meer dan gelukt! Brenda van Varend Feesten heeft een mooi programma voor ons samengesteld met ook nog eens lokale lekkernijen en een rondleiding bij een kaasboerderij. We hadden ook een hele gezellige schipper aan boord van de Maria Cornelia. Met 13 personen was deze boot ruim genoeg. Als afsluiting gegeten in het restaurant de Kombuis op het eiland De Hem. We kijken terug op een superleuk en gezellig uitje.

Marieke Egberts

Een onvergetelijke dag!

Rated 5.0 out of 5
November 2, 2023

Op de Koningin Juliana vierden wij 23 september ons 40-jarig huwelijksfeest. Wij kunnen terugkijken op een fantastische dag, een prachtige vaarroute, heerlijk gebak bij de koffie, een superheerlijke lunch met alles erop en eraan, plus als afsluiting wat bittergarnituur!! Met wat zon en wat regen was het prima weer voor aan boord.

De voorbereidende gesprekken met Brenda verliepen bijzonder prettig: er werd goed naar ons geluisterd, vragen beantwoord, nog wat suggesties gedaan en/of aangepast, kortom: werkelijk alles helemaal naar onze wensen!! We hebben echt genoten en ook onze gasten gaven aan het heerlijk en gezellig te hebben gehad!!

De kapitein was gezellig en de bediening bijzonder prettig en vlot.

We kunnen Varend Feesten echt van harte aanbevelen!!

Inge Aad de Jong

Prachtig jubileumfeest

Rated 4.0 out of 5
October 17, 2023

Op 6 oktober 2023 hebben wij een prachtige tocht gemaakt van 4 uur. Alles was perfect geregeld (hapjes, drankjes, boot). Ook de schipper was een topper. De jubilaris heeft zich geen beter feestje kunnen wensen.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolanda Zuidam Stichting Ipse de Bruggen

Woninguitje

Rated 5.0 out of 5
October 17, 2023

Met collega’s en cliënten een ontzettend leuke dag gehad! Gevaren onder leiding van een ontzettend vriendelijke schipper en op het eiland genoten van een heerlijke lunch! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Jane van der Ploeg

Viering 60 jarig huwelijksfeest.

Rated 5.0 out of 5
September 27, 2023

Op 23 september hebben we met onze kinderen ,kleinkinderen , achterkleinkind

en enkele familie

ons 60 jarig huwelijk gevierd met een vaartocht op de Vrijbuiter en gegeten in het restaurant de Kombuis op het eiland de Hem. De buitenbarbeque kon helaas niet doorgaan wegens minder goede weersomstandigheden.

Alles was goed verzorgd en voor herhaling vatbaar.

Mia en Johan Bangma

Willem Alexander aanrader

Rated 5.0 out of 5
September 27, 2023

Op 16 september een fantastische boottocht gehad met onze 32 gasten tgv ons 50 jarig huwelijk. Zeer hartelijke, vriendelijke en professionele bemanning. Prachtige route en prima verzorgde catering. Parkeren geen probleem. Het prachtige weer maakte het een compleet feest.

Petra en John

Prachtig feest op de Juliana

Rated 5.0 out of 5
September 27, 2023

10 september vierden we ons 45-jarige huwelijk met 65 gasten op de Juliana. We voeren 5 uren over Brasemer meer, ringvaart, groene hart en Kager plas. Boot, eten en bediening waren erg fijn en achteraf kregen we veel complimenten van onze gasten dat ook het eten erg lekker was. Tenslotte was ook de prijs heel redelijk.

Engelien en Gijs de Heer

Prachtige vaartocht met de Alexander M.

Rated 5.0 out of 5
September 19, 2023

Wij hebben een prachtige tocht gemaakt over de Kaag. Alles was perfect verzorgd. De communicatie verliep soepel en ook het versieren van de boot bleek geen enkel probleem. Aanrader!

Eric en Marjon

Lummus Senioren Club uitje.

Rated 5.0 out of 5
September 14, 2023

Met 52 gepensioneerden van de LSC een vaartocht gemaakt over de Brasem en Kaag.

Prima verzorging van het begin tot het einde, met tussendoor een mooi lunchbuffet. Het geluk zat ons mee met perfecte weersomstandigheden wat heel veel tevreden collega’s opleverde. Dank ook aan de bemanning.

Th. Geurts

Theo Geurts

2 september Jubileumfeestje 40 jaar in dienst

Rated 4.0 out of 5
September 14, 2023

Omdat ik 40 jaar in dienst was bij mijn werkgever mocht ik een feestje geven voor mijn (oud) collega’s. Met de Alexander hebben mijn gasten en ik een heerlijke zonnige middag op het water beleefd. Vooral de gasten die van verder weg kwamen waren onder de indruk van het mooie Groene Hart.

De bediening was uitstekend. Alleen bij binnenkomst werd direct al het borrelgarnituur neergezet. Dat had wel een half uurtje later gemogen. Maar verder was alles heel goed verzorgd en kan ik terugkijken op een prachtig jubileumfeest.

Jacqueline van Schagen

50 jarig huwelijksfeest

Rated 5.0 out of 5
September 14, 2023

Het was een onvergetelijke dag! Alles was perfect geregeld. De bediening, de schipper, het buffet en de hapjes en drankjes, het was allemaal tip-top voor elkaar! En… het weer hielp ook een handje mee.

Jos en Joke Zuur

Varend Feesten op de Koningin Juliana op 27 augustus jl

Rated 5.0 out of 5
September 11, 2023

Wij en onze 49 gasten, van jong tot oud, waren en zijn vol lof over de vaartocht door het Groene Hart, de catering, de bediening, kortom het totale gebeuren was echt geweldig.

Wij hadden al lang tevoren van verschillende mensen vernomen, dat het een feest was om met een van jullie schepen te varen en dat zowel het personeel als de catering heel erg goed was. Wij en onze gasten hebben ervaren dat het inderdaad echt Varend Feesten is geweest en daar zijn wij erg dankbaar voor.

Deze dag zal lang in onze herinnering blijven.

Pauline en Joop van Berkel
1 2 3 18

Deel uw indrukken met anderen