Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Gouden huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
February 28, 2023

Dank zij: voortreffelijk weer, een voortreffelijke boot/kapitein, vootreffelijke catering en bediening, hadden wij 10 september 2022 een onvergetelijke middag/avond. Rederij van Leersum: heel veel dank!!

Familie van der Willik, Boskoop.d

Diamanten huwelijksuitje

Rated 5 out of 5
November 14, 2022

Voor het 60-jarig huwelijksjubileum van onze ouders hebben wij een vaart met de Alexander M gemaakt met onze familie (ca. 30 personen). Halverwege hebben we een kaasmakerij bezocht. Het was super-gezellig, en de kaasmakerij was erg leuk om te doen. Afgesloten met een heerlijk buffet. De bediening was top! Hulde voor Brenda en haar crew. Mijn ouders zijn nu al dagenlang aan het nagenieten!

Jan

50 jarig huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
October 10, 2022

Na uitstel in december 2021 i.v.m. corona, ons huwelijksfeest alsnog op 13 augustus 2022 gevierd, middels een vaartocht op de MS Koningin Juliana door het vaargebied Het Groene Hart. Kort maar krachtig: Het was TOP! Op de eerste plaats was het de mooiste dag van het jaar met temperaturen van boven de 30○ waardoor de genodigden volop van de buitendekken konden genieten, was de ontvangst met koffie en gebak, de uiterst verzorgde uitgebreide lunch, de borrelhapjes en de servering van de consumpties vanuit de bar van hoge kwaliteit en uiterst verzorgd. Op de tweede plaats was de bediening uitermate vriendelijk en geduldig, want ga er maar aan staan, met zulke temperaturen is het rennen en vliegen om de drankjes ter verkoeling aan te slepen. De schipper verdient een grote pluim: er waren zoveel vaartuigen op het water dat hij geen moment kon verslappen om de bootjes handig te omzeilen. Al met al kijken wij met trots terug op deze geweldige dag.

Anneke en Piet Vermeulen

70 jaar

Rated 5 out of 5
September 19, 2022

In één woord geweldig.

Zo een feest met zulke lieve, goede verzorging gun je iedereen.

De boottocht , het gebak en eten, alles kon niet beter.

Dit alles op een zonnige dag met prachtige Hollandse luchten.

Henny van Velzen

Fantastisch!!!!

Rated 5 out of 5
September 6, 2022

Wij hebben op de vrijbuiter een surprise party gegeven voor mijn man, met Brenda had ik van te voren goed contact hoe of wat en mijn wensen. Afgelopen zaterdag was het zó ver en heeft alle verwachtingen overtroffen! Iedereen heeft zó genoten en die BBQ!! Heeeeeeerlijk!!!

In de toekomst zou ik zeker nog meer feestjes bij deze organisatie willen!!!

Lesley

Boottocht Zorgerf Boerengeluk Koningin Juliana

Rated 5 out of 5
August 24, 2022

Met onze deelnemers van de dagbesteding op de boerderij een dagje varen over de plassen. Met fantastisch weer en een goed verzorgde lunch met een vrolijk team mensen van de rederij! Nog bedankt voor alle lieve hulp bij in en uitstappen. Iedereen heeft ontzettend genoten..

Reinier en Johanneke Geluk

Bedrijfsfeestje DW Kozijnen

Rated 5 out of 5
August 12, 2022

Was ontzettend goed verzorgd!

Het 2e jaar dat we ons jaarlijkse feestje hier vieren, dat gaan we zeker nog vaker doen!!

Wim van Leeuwen

21-diner

Rated 5 out of 5
July 7, 2022

Op 24 juni 2022 hadden wij het 21-diner van onze oudste dochter. En aangezien wij dit anders wilden doen dan het gebruikelijke, zijn wij de avond gestart op de Maria Cornelia. Met een groep, bestaande uit voornamelijk meiden van rond de 21 jaar, konden wij voor ons huis in Hoogmade opstappen en hebben zo een mooi rondje door de omgeving gemaakt. Spotify kon worden aangesloten en de koelboxen waren goed gevuld met drankjes. Alles was heel goed geregeld. Dank daarvoor!

Esther Audier

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
June 28, 2022

ontzettende leuke dag gehad, goed verzorgt en heerlijk gegeten en gedronken.

Ron en Lidy lagendijk

Afscheidsfeestje Provincie Zuid Holland

Rated 5 out of 5
June 28, 2022

Zaterdag 18 juni gevaren met de Alexander M vanaf de ringvaart rondje Westeinder.

Prima verzorgt goed gegeten op de Hemmen.

Goed geregeld zowel voor-als na mijn feestje.

Keiharde werkers Brenda, Wout, Wout sr. en ander bedienend personeel.

Een mooie afsluiting.

Rob Paardekooper

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
June 23, 2022

5 juni 2022 en heerlijke dag gehad op de vrijbuiter.

goed verzorgt allemaal met koffie met gebak,volop hapjes en heerlijk gegeten op het eiland de hemmen.

alles zat mee alleen de zon liet het afweten.

voor e rest een topdag gehad.

dank jullie wel.

ron en lidy lagendijk

50 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
May 31, 2022

De aanloop was goed, we werden keurig door Brenda meegenomen in het offerte traject. Flexibiliteit en meedenken gaven ons vertrouwen. Op de dag zelf waren bediening, schipper en kok uitermate behulpzaam, pro-actief. We hadden een aantal 80-plussers, niet iedereen was goed ter been ( rollators, rolstoel) maar ook zij konden prima mee en werden vriendelijk geholpen bij het gebruik van de trapliften. Het eten (buffet Koppoel en dessertbuffet) was lekker, steeds aangevuld en vers. Kortom: perfect!! Het heeft de dag een onvergetelijke gemaakt.

De familie
1 2 3 15

Deel uw indrukken met anderen