Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Viering 60 jarig huwelijksfeest.

Rated 5 out of 5
September 27, 2023

Op 23 september hebben we met onze kinderen ,kleinkinderen , achterkleinkind

en enkele familie

ons 60 jarig huwelijk gevierd met een vaartocht op de Vrijbuiter en gegeten in het restaurant de Kombuis op het eiland de Hem. De buitenbarbeque kon helaas niet doorgaan wegens minder goede weersomstandigheden.

Alles was goed verzorgd en voor herhaling vatbaar.

Mia en Johan Bangma

Willem Alexander aanrader

Rated 5 out of 5
September 27, 2023

Op 16 september een fantastische boottocht gehad met onze 32 gasten tgv ons 50 jarig huwelijk. Zeer hartelijke, vriendelijke en professionele bemanning. Prachtige route en prima verzorgde catering. Parkeren geen probleem. Het prachtige weer maakte het een compleet feest.

Petra en John

Prachtig feest op de Juliana

Rated 5 out of 5
September 27, 2023

10 september vierden we ons 45-jarige huwelijk met 65 gasten op de Juliana. We voeren 5 uren over Brasemer meer, ringvaart, groene hart en Kager plas. Boot, eten en bediening waren erg fijn en achteraf kregen we veel complimenten van onze gasten dat ook het eten erg lekker was. Tenslotte was ook de prijs heel redelijk.

Engelien en Gijs de Heer

Prachtige vaartocht met de Alexander M.

Rated 5 out of 5
September 19, 2023

Wij hebben een prachtige tocht gemaakt over de Kaag. Alles was perfect verzorgd. De communicatie verliep soepel en ook het versieren van de boot bleek geen enkel probleem. Aanrader!

Eric en Marjon

Lummus Senioren Club uitje.

Rated 5 out of 5
September 14, 2023

Met 52 gepensioneerden van de LSC een vaartocht gemaakt over de Brasem en Kaag.

Prima verzorging van het begin tot het einde, met tussendoor een mooi lunchbuffet. Het geluk zat ons mee met perfecte weersomstandigheden wat heel veel tevreden collega’s opleverde. Dank ook aan de bemanning.

Th. Geurts

Theo Geurts

2 september Jubileumfeestje 40 jaar in dienst

Rated 4 out of 5
September 14, 2023

Omdat ik 40 jaar in dienst was bij mijn werkgever mocht ik een feestje geven voor mijn (oud) collega’s. Met de Alexander hebben mijn gasten en ik een heerlijke zonnige middag op het water beleefd. Vooral de gasten die van verder weg kwamen waren onder de indruk van het mooie Groene Hart.

De bediening was uitstekend. Alleen bij binnenkomst werd direct al het borrelgarnituur neergezet. Dat had wel een half uurtje later gemogen. Maar verder was alles heel goed verzorgd en kan ik terugkijken op een prachtig jubileumfeest.

Jacqueline van Schagen

50 jarig huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
September 14, 2023

Het was een onvergetelijke dag! Alles was perfect geregeld. De bediening, de schipper, het buffet en de hapjes en drankjes, het was allemaal tip-top voor elkaar! En… het weer hielp ook een handje mee.

Jos en Joke Zuur

Varend Feesten op de Koningin Juliana op 27 augustus jl

Rated 5 out of 5
September 11, 2023

Wij en onze 49 gasten, van jong tot oud, waren en zijn vol lof over de vaartocht door het Groene Hart, de catering, de bediening, kortom het totale gebeuren was echt geweldig.

Wij hadden al lang tevoren van verschillende mensen vernomen, dat het een feest was om met een van jullie schepen te varen en dat zowel het personeel als de catering heel erg goed was. Wij en onze gasten hebben ervaren dat het inderdaad echt Varend Feesten is geweest en daar zijn wij erg dankbaar voor.

Deze dag zal lang in onze herinnering blijven.

Pauline en Joop van Berkel

Onvergetelijk

Rated 5 out of 5
September 8, 2023

Op 1 september mochten wij ons 50 jarig huwelijk gedenken met een vaartocht door het Groene hart met lunch en diner. Dit alles was van uitstekende kwaliteit. Bijzonder was de persoonlijke aandacht en zorg van alle medewerkers, TOP

Fam Hazeleger

Een drie-dubbel-feest -- Varend feesten.

Rated 5 out of 5
September 8, 2023

Wat wij voor ogen hadden, een mooi feest organiseren, is meer dan uitgekomen.

Wij hadden tevoren al meerdere keren van verschillende mensen gehoord, dat Varend feesten op de Koningin Juliana echt geweldig was en dat is dan ook voor de volle 100 procent uit gekomen. Het personeel, de catering, kortom, de 5 uur durende tocht door het Groene Hart , het was allemaal geweldig. Wij en onze 49 gasten hebben van een ware feestdag genoten. Echt iedereen, van jong tot oud was laaiend enthousiast. Wij genieten er nog dagelijks van. Veel lof voor Brenda en het gehele personeel. Het was meer dan grote klasse.

Joop en Pauline van Berkel.

Het was een fantastische middag

Rated 5 out of 5
September 7, 2023

Brenda van Varendfeesten heeft samen met ons een programma samengesteld, waarbij wij voor alle culturen een passende middag met eten en drinken is verzorgd. We zijn gestart met een lunch aan board, hebben Avifauna bezocht en een prachtige route gevaren en hebben de dag afgesloten op een eiland waar een heerlijke bbq verzorgt is. De gehele dag was er een super DJ aan board.

Het was feest, het was gezellig, het eten was goed. Gewoon een super gezellige middag / avond. Iedereen was blij!

Rijksschoonmaakorganisatie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
September 7, 2023

Net als 40 jaar geleden, hebben wij met onze gasten een vaartocht door het groene hart gemaakt. Opgestapt in Woubrugge en via de Oude Rijn, de Kaagerplassen naar de Braassemermeer. Hier genoten van een uitstekende barbecue. De verzorging was de gehele dag uitstekend.

Samengevat een prima dag. Een aanrader!!!!

Els en Fred Koster
1 2 3 18

Deel uw indrukken met anderen