Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Zeer verzorgd en plezierig

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Boottocht Kagerplassen met Varend Feesten was een Goede ervaring! Door een eerdere boottocht met de partyboot van Varend feesten, vijf jaar geleden met de Oudleerlingen Vereniging Zeevaartschoop Terschelling en de goede ervaring van toen hebben wij besloten wederom een boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen met het partyschip Koningin Juliana van Rederij van der Meer te gaan maken. Oorspronkelijk was onze wens het rondje Groene Hart maar echter door een brugstremming in de Oude Rijn ter hoogte van Leiderdorp werd de vaarroute aangepast naar de boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen. Het varen met de partyboot Koningin Juliana en de daarmee gemaakte afspraken werden prima nageleefd en alles voldeed aan onze verwachtingen. Boottocht Kagerplassen ervaren als zeer verzorgd en plezierig In het kort kunnen wij de boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen als zeer verzorgd en plezierig omschrijven, dit werd ook zo door onze gasten ervaren. Dhr. J. R. van der Molen- Velsen- Zuid

dhr J. R. van der Molen

Zeer plezierig en ontspannen

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Rondvaart over de Kagerplassen met een heerlijke brunch Via internet zijn wij voor een rondvaart Kagerplassen bij de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer terechtgekomen en mede dankzij de centrale ligging van de partyboot hebben wij gekozen om met Varend Feesten te gaan varen. De rondvaart over de Kagerplassen hebben wij als zeer plezierig en ontspannen ervaren. Mede natuurlijk ook dankzij het mooie weer van die dag op 7 juli 2013. Het eten en de bediening waren ook zeer goed. Kortom wij hebben er allemaal erg van genoten en het varen met de partyboot Koningin Juliana en de hiermee gemaakte afspraken met de Rederij waren boven verwachting. Willem van Geest- Rotterdam

Willem van Geest- Rotterdam

Zeer goed!

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

< Terug Derde boottocht bij Rederij van der Meer Een boot huren op de Kaag is voor ons makkelijk, wij hebben al twee keer eerder een vaartocht met VarendFeesten meegemaakt dus voor deze gelegenheid hoefden we niet na te denken bij wie we nu eens een partyboot moesten gaan huren. De beide eerdere vaartochten waren ons namelijk zeer goed bevallen. Daarom hebben wij wederom gekozen voor het mooie partyschip de Koningin Juliana van Rederij van der Meer. Rondvaart over de Kager- en Westeinderplassen Ditmaal hebben wij gekozen voor de vaarroute over zowel de Kagerplassen als de Westeinderplassen met de mooie bovenlanden. Ook ditmaal was het varen op de partyboot van VarendFeesten gelijk aan al onze verwachtingen en werd alles perfect volgens afspraken uitgevoerd. Zeer goed, heel prettig en perfecte organisatie In het kort kunnen we dan wederom het volgende zeggen over Rederij van der Meer: Zeer goed, heel prettig en perfecte organisatie Paula en Marcel Wetter- mei 2015

Paula en Marcel Wetter

Zeer goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Partyschip Koningin Juliana was een feestlocatie voor de familie Monteiro Als feestlocatie hebben wij gekozen voor het partyschip Koningin Juliana. Wij zijn bij Varend Feesten terecht gekomen omdat wij het partyschip steeds zien varen, ook zelf varen wij regelmatig langs jullie vaste ligplaats. Wij hebben voor Rederij van der Meer gekozen omdat zij een goede en betrouwbare reputatie hebben in de omgeving! Verrassingsfeest op partyschip voor dhr. Kees Weststrate!! De vaarroute die wij gevaren hebben was de Ringvaart van de Haarlemmermeer/ Braassemermeer en de prachtige Kagerplassen. Het varen op de partyboot van Varend Feesten voldeed volledig aan onze verwachtingen en de gemaakte afspraken werden prima nageleefd. In het kort kunnen wij het volgende zeggen: Zeer positief, aardige bemanning, gezellig, zeer goede kwaliteit van service en een uitstekende keuken. De door Peggy van der Meer aangeraden muziek keuze, nl de Knevelband, voldeed in ruime mate aan onze verwachtingen. Groeten Kees weststrate en Peggy Monteiro- Roelofarendsveen

Cees Weststrate en Peggy Monteiro- Roelofarendsveen

Zeer geslaagde dag

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Boottocht met brunch buffet over de Kagerplassen werd een zeer geslaagde dag!!! Via het internet zijn wij op de website van varendfeesten terecht gekomen. Zij reageerden heel snel op de aangevraagde offerte en zij waren ook nog eens heel vriendelijk en klantgericht aan de telefoon. Dit was voor ons een reden om met dit bedrijf in zee te gaan en te gaan varen met brunch buffet Kagerplassen. Het varen op de partyboot Koningin Juliana van Varendfeesten voldeed volledig aan onze verwachtingen en de gemaakte afspraken werden prima nageleefd. Varen over de Kagerplassen, heerlijk brunch buffet, vriendelijke bemanning!! Het was voor ons dagcentrum een geweldige dag. Iedereen heeft genoten tijdens de mooie vaartocht over de Kagerplassen. Het personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig, het eten aan boord van de Koningin Juliana was heerlijk met een groot aanbod en goede kwaliteit! Wij willen jullie nogmaals bedanken voor een zeer geslaagde dag. Groetjes van de cliënten, vrijwilligers en personeel van Het Kasteel

Het Kasteel

Zeer exclusief, mooi en goed verzorgd

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Bij Rederij van der Meer is varend eten een aanrader Wij zijn bij het partyschip de Koningin Juliana van Rederij van der Meer terechtgekomen via google. Wij waren op zoek naar een leuk partyschip waarop wij de 65ste verjaardag van mijn man konden vieren en waarop varend eten een mogelijkheid was. Aan boord van dit partyschip is er betreffende het eten heel veel mogelijk en daarom hebben wij voor deze Rederij gekozen. Het varen over de Kagerplassen en het Braassemermeer met Rederij van der Meer was precies zoals we hadden afgesproken, eigenlijk nog veel meer dan dat, het heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Zeer exclusief, mooi, goed verzorgd en een vriendelijk woord! In het kort kunnen we het volgende over Rederij van der Meer zeggen: Zeer exclusief, mooi, goed verzorgd, vriendelijk te woord, uitstekende uitleg en bediening. Het eten was voortreffelijk en zo heerlijk. Er was ook genoeg, zo ook de drankjes waren ook perfect. Zelfs onze genodigde gasten spreken er nu nog over hoe fantastisch alles was van het varen tot het eten. Het is als we weer gespaard hebben en een feestje hebben te vieren zeer zeker voor herhaling vatbaar! Als nog bedankt voor de fantastische avond. met vriendelijke groet, Fred en Petra Taal

Fred en Petra Taal

Wij voelden ons thuis!

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Trouwfeest vieren op een boot van VarendFeesten! Wij wilden ons trouwfeest vieren op een boot en wij zijn bij rederij van der Meer ( Varendfeesten) terecht gekomen, omdat we het partyschip diverse malen voorbij ons huis hebben zien varen. Wij hebben gekozen voor het partyschip Koningin Juliana van Varendfeesten omdat het van alle partyschepen die voorbij komen het de gezelligste uitstraling heeft. Prachtig weer met een heerlijk zwoele avond voor het bruidspaarRomke en Jolanda Gekozen hebben wij voor de vaarroute door het Groene Hart, via Alphen aan den Rijn verder via de Oude Rijn richting Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude dorp en zo door langs Leiden en Leiderdorp om vervolgens via het prachtige Kagerplassengebied verder te varen naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer, vanaf daar ging de route door richting Aalsmeer en Rijssenhou tnaar het mooie Westeinderplassengebied met de prachtige bovenlanden van de Haarlemmermeer. Vervolgens ging de route voor het laatste deel ook nog over de Braassemermeer en was de mooie tocht om 22.30 uur weer ten einde. Het varen op de partyboot Koningin Juliana voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook de gemaakte afspraken werden volledig nagekomen. Crew van VarendFeesten is verwarmend, wij voelden ons thuis! Wij en al onze gasten hebben het varen op de Koningin Juliana als zeer prettig ervaren. Wij voelden ons gast en tegelijkertijd voelden we ons thuis. De aandacht van de gastheer, gastvrouw en personeel was verwarmend. Groeten, Romke en Jolanda Paauw – Alphen aan den Rijn

Romke en Jolanda Paauw

Unieke beleving

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Lekker eten & drinken en varen door Zuid Holland!! Wij zijn bij Rederij van der Meer terechtgekomen omdat wij dit partyschip al kende van het dorp Rijpwetering en de seniorentochten die zij jaarlijks voor de bewoners verzorgen. Het varen door Zuid Holland met zijn prachtige Kagerplassen blijft altijd een unieke beleving en het is weer eens wat anders dan je verjaardag in een zaal te vieren. Het varen was geweldig en we hebben alleen maar complimenten gekregen! De gemaakte afspraken bij Rederij van der Meer werden prima nageleefd alleen was het wel jammer dat één groepje apart moest zitten. Wij kunnen in het kort het volgende zeggen: Het varen was geweldig, iedereen heeft genoten en we hebben alleen maar lovende reacties gekregen. Het was buitengewoon goed en gezellig bedankt!! Groetjes Piet en Riny Weenink – Rijpwetering

Piet en Riny Weenink

Uitstekende bediening op het water

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Huwelijksboot Koningin Juliana – Varend Feesten Partyboot Koningin Juliana voor de 2e keer huwelijksboot voor de familie Veel Wij zijn bij Rederij van der Meer ( varend feesten) terecht gekomen omdat wij 25 jaar geleden onze bruiloft op dit partyschip hebben gevierd. Nu leek het ons heel erg leuk om voor ons 25 jarige jubileum met dezelfde huwelijksboot te gaan varen. De vaarroute die wij deze keer hebben gevaren was over de kagerplassen en het Braassemermeer. De gemaakte afspraken met de mensen van partyboot Koningin Juliana werden zeer goed nageleefd en wij kunnen dan ook zeggen dat het een plezierige rondvaart was met uitstekende bediening. Ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd. Uitstekende bediening met goed verzorgde hapjes en drankjes!! Mede hierdoor hebben wij een geweldige avond gehad!! José en Ronald Veel- Waddinxveen

José en Ronald Veel- Waddinxveen

Uitstekende bediening en hapjes

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Huwelijksfeest op een partyschip van Varend feesten gevierd!! Op zaterdag 14 september hebben wij ons huwelijksfeest op een partyschip van Rederij van der Meer gevierd. Wij zijn bij Varend feesten terecht gekomen omdat wij 25 jaar geleden op het partyschip de Koningin Juliana ons huwelijksfeest hebben gevierd. Plezierige rondvaart met uitstekende bediening en hapjes!! Wij hebben gekozen voor een vaartocht over de kagerplassen en de schipper heeft eerst nog een rondje over het Braassemermeer gevaren. De gemaakte afspraken bij Rederij van der Meer werden goed nagekomen en het vieren van ons huwelijksfeest op het partyschip de Koningin Juliana voldeed zeker aan onze verwachtingen. Het was een plezierige rondvaart, de bediening was uitstekend, de hapjes en drankjes waren goed verzorgd en mede daardoor hebben wij een geweldige avond gehad. Groetjes, José en Ronald Veel

José en Ronald Veel

Uitstekend bevallen.

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Voor de 3e varen rondom Kaag en Braassem met de partyboot Doordat wij al twee keer eerder gevaren hebben op de partyboot Koningin Juliana van Rederij van der Meer en ons dat toen uitstekend is bevallen besloten wij weer te gaan varen rondom Kaag en Braassem met de partyboot Koningin Juliana van Varend Feesten. Het varen is zo leuk en relaxed en je kan alles waar je langs vaart goed in je opnemen. Het varen is zo leuk en relaxed!! De vaarroutes zijn erg mooi en we hebben op de grote plas gevaren, dit was erg mooi. Het was precies wat we bedoelde, relaxed, mooi en zeer vriendelijke bemanning! Het was precies wat we bedoelde, relaxed en mooi. Met alles wat je wilde zien en zeer vriendelijke bemanning. Zoals gezegd we hebben het al een paar keer eerder gedaan en we denken alweer aan een volgende keer. Fam. Smit – Amsterdam

Familie Smit

Topfeest

Rated 5 out of 5
January 21, 2022

Bruiloft op een boot van Varend Feesten was boven verwachting!! Onze bruiloft op een boot was wat wij wilden en al zoekende naar een partyboot/ locatie gelegen rondom de Kagerplassen kwam het partyschip van Varend Feesten op ons pad!! En aangezien wij heel erg van varen houden en we deze locatie heel erg bij ons vonden passen hebben wij besloten onze bruiloft hier te vieren. Topfeest!!!! Onze bruiloft is een topfeest geworden, het varen met de partyboot Koningin Juliana en de verzorging was boven onze verwachtingen!! In het kort kunnen wij het volgende zeggen: Gezellig, sfeervol, heerlijk eten, vriendelijk personeel, zeer goed verzorgd, een heel groot feest!!!! We vonden het zelf helemaal geslaagd en krijgen van iedereen hele leuke reacties! Groetjes Jennifer en Berry Bontje – Sassenheim

Jennifer en Berry Bontje
1 2 3 5

Deel uw indrukken met anderen