Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Varend feestje t.g.v.50 jarig huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
September 7, 2023

Het varend feestje ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijksfeest was voor ons en de deelnemers een daverend succes. De schipper en de stuurman hebben ons getrakteerd op een prachtige route door het Groene Hart. De uiterst vriendelijke dames hebben ons op tijd voorzien van de drankjes hapjes en het heerlijke eten. Daarbij was het die dag heerlijk weer, zodat we op het bovenste dek van de Juliana een prachtig uitzicht hadden en daar van de drankjes en het heerlijke eten konden genieten. Niet alleen wij maar ook onze meevarende familieleden en vrienden waren vol lof en hebben genoten.

Ria en George Kuiper

Super goed geregeld!

Rated 5 out of 5
August 23, 2023

Voor de 3e keer hebben we met ons personeel een vaartocht gemaakt. Was super verzorgd en we hebben heerlijk gegeten!

Iedereen heeft genoten!!

DW Kozijnen BV

Prachtige vaartocht met de Alexander M.

Rated 5 out of 5
August 23, 2023

Op zondag 13 Augustus mijn 75e verjaardag gevierd met ongeveer 50 gasten en genoten van de 4 uur durende tocht door het Groene Hart. Iedereen heeft hier enorm van genoten, de bediening was perfect en heel vriendelijk personeel. De kapitein een gezellige man die af en toe iets te vertellen had wat we onderweg zagen. Ik kan deze tocht bij iedereen aanraden!

Conny van Haasteren-Remmerswaal

Viering 50-jarig huwelijk

Rated 5 out of 5
July 31, 2023

15 juli 2023 hebben we met een prachtige vaartocht op de Koningin Juliana door het Groene Hart en een complete verzorging aan boord ons 50-jarig huwelijk gevierd met onze familie.

Alles pas perfect georganiseerd en verzorgd. Een onvergetelijke dag. Complimenten!

Mieke en Jos Lankhaar.

Verjaardagsfeest

Rated 5 out of 5
July 31, 2023

Zondag 23 juli hebben wij de verjaardag van mijn 90 jarige moeder gevierd. Met rond de 90 gasten hebben we een heerlijke boottocht gemaakt en na de prosecco, koffie met gebak een heerlijk buffet met alles erop en eraan. Heerlijk, vers, warme en koude gerechten, het was zalig. Niet alleen het feest was superleuk maar ook de vriendelijke en behulpzame bediening verdienen een dikke pluim. Het was een groot succes.

Nan Straathof

Bootreisje met de familie op de Maria Cornelia

Rated 4 out of 5
July 31, 2023

Op zondagmiddag 9 juli varen we ondanks de niet al te beste voorspellingen toch door het Groene hart.

Het laatste stuk voordat we bij het leuke eilandje waren voor onze luxe bbq begon het toch te regenen en te onweren.

Alle plastic ramen naar beneden zodat we droog zaten.

Dat kon niet voor onze schipper Gerrit die daar nat stond te worden. Een meegenomen plu hielp iets .

Het had tijdens het varen nog iets leuker geweest als er iets meer over de omgeving was verteld. Ook bleek dat we muziek aan konden zetten op de boot, waar we zelf wat laat achter kwamen. Het was verder geslaagd met een heerlijk binnen bbq/buffet. Bedankt Brenda, Gerrit en de kok.

John en Linda

Boottocht tev 60 jaar

Rated 4 out of 5
July 31, 2023

Goed georganiseerd, aardig vlotwerkend personeel

Goede bbq mals vlees

Marco Kuiters

50 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
July 20, 2023

Dit jaar waren wij 50 jaar getrouwd en wilde ons feest eens anders vieren dan het geijkte zaaltje. Na enig speurwerk kwamen wij terecht bij Varend Feesten. Na het eerste contact met Brenda , werden wij uitgenodigd om de schepen te komen bekijken. Ons oog viel direct op de Koningin Juliana en gelijk vast gezet voor een vaartocht van 4 uur. 1 juli 2023 was het dan zover, verwelkomt door allervriendelijkst personeel. Het varen, buffet en de bediening was uitstekend. Ook veel lof van de gasten die aanwezig waren. Alhoewel de zon die dag grotendeels een winterslaapje deed, was het binnen en op het zonnedek heel goed uit te houden. Wij willen iedereen bedanken voor deze mooie dag. En twijfel je nog of je een keer een feestje moet organiseren aan boord van de Koningin Juliana, neem contact op met Brenda en je bent overstag. Groetjes Marja en Hans de Vries

Marja en Hans de Vries

Personeelsuitje

Rated 5 out of 5
July 18, 2023

Op 8 juli jl een heerlijke middag gehad op de Alexander M. Met alle collega’s van de Onderlinge Rijn en Aa hebben wij genoten van een rondje “Groene Hart”. Complimenten voor de schipper en de bediening, ondanks het (zeer) warme weer was de verzorging van een hapje en drankje een 10!.

Patricia Aartman van de Onderlinge Rijn en Aar.

Een middag om nooit te vergeten

Rated 5 out of 5
July 13, 2023

Met ca. 50 familieleden, vrienden, buren, collega’s en vele anderen hebben we onze saffieren bruiloft gevierd op de Alexander-M.

Het was vanaf het begin tot het eind allemaal top geregeld, de bediening op het schip, de heerlijke lunch op het eiland de Hemmen, de relaxte kapitein.

Het prachtige weer met mooie Hollandse luchten was een extra bonus.

Het was, zoals een gast bij het afscheid verzuchtte ‘een middag om nooit te vergeten’.

Danielle en Willem

Varende jubileumviering

Rated 5 out of 5
July 13, 2023

Begin juli hebben wij met onze afdeling een leuk en gezellig jubileum/afdelingsuitje uitje gevierd op de Maria-Cornelia en eiland de Hemmen. Prima service en BBQ. Met dank aan schipper Ben die de omgeving erg goed kent en leuke bijzonderheden vertelt. Aanbevolen!

Paul Heijboer

Fantastische vaartour

Rated 5 out of 5
July 10, 2023

Wij hebben Varend Feesten op internet gevonden en dachten dat dit een leuke manier was om ons feest te vieren. Met onze gasten hebben we over Kaag en Braasem gevaren en op het onbewoonde eiland Hemmen genoten van een heerlijke BBQ.

Bij aanvang begon het te regenen, na 6 weken van zon en droogte, maar al na korte tijd vertrok een deel van de gasten naar het bovendek van de Alexander M om daar te genieten van die Oudhollandsche Wolkenluchten boven groene sappige weiden.

Hans enVeronique
1 2 3 4 18

Deel uw indrukken met anderen