Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Rondvaart naar de Cruquius

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Namens het Westfries Genootschap in Hoorn hebben wij als groep genoten van de boottocht op 17 april 2018 van Roelofarendsveen naar Cruquis. De verzorging was uitstekend. Goede lunch verzorgd, vriendelijk personeel. iedereen heeft genoten. Dank voor de goede service.
Hartelijke Groet,
Thea Knijn
Westfries Genootschap Hoorn”

Thea Knijn

Vaartocht Kagerplassen en Westeinderplassen

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Wij wilden ons 45 jarig huwelijk en mijn 65e verjaardag gecombineerd vieren en het leek ons leuk dat met een boottochtje te doen. Onze dochter had al eens een huwelijksfeest op de Koningin Juliana meegemaakt en adviseerde ons ook bij jullie te kijken. Dat hebben we gedaan en omdat we helemaal zelf in overleg konden bepalen hoe we het wilden hebben zijn we met jullie in zee ( nou ja, de meren op) gegaan. Wij kijken terug op een geweldig feest waarbij we de Westeinder en de Kagerplassen aandeden. Het buffet was heerlijk en de stuurhut werd druk bezocht door onze kleine en grote gasten. Doordat het buffet boven opgesteld werd hadden we ook tijdens het eten een prachtig uitzicht over de omgeving. Kortom, alle lof voor jullie team.

Leen en Janny Rijlaarsdam

Boottocht Groene Hart

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Eind april 2018 hebben wij met zo’n 50 volwassenen en 13 kinderen een familiefeest georganiseerd op de Koningin Juliana. Gekozen voor de Groene Hart route (en wat er bij) wat betekent: afvaart om 13:30 – terug om 18:30.
De voorbereiding vindt ter plekke op de boot plaats, zodat je een goede indruk hebt van de mogelijkheden. De offerte volgt snel, en is specifiek genoeg om geen misverstanden te laten ontstaan.
Het is prima bevallen, omdat mensen met elkaar praten, naar buiten kijken, overal mogen rondlopen (ook in de stuurhut mogen meekijken) en op het bovendek prettig verrast zijn door het onvermoed mooie landschap tussen de driehoek Leiden, Alphen a/d Rijn en Sassenheim.
De bediening is vriendelijk en snel. Wij hadden snacks tussendoor besteld, en daar wordt overal mee rondgelopen – ook op het bovendek, zodat iedereen zich goed verzorgd voelt. Een andere aangename verassing is het avondeten: geen opgewarmde ingekochte maaltijd, maar lekkere gerechten en lekkere sla en schalen die leeg zijn worden van achteren weer aangevuld vanuit de keuken waar de bereiding plaats vindt.
Ook belangrijk is dat ervaring ingebracht wordt: mensen worden door de eigenares via de geleuidsinstallatie welkom geheten, wegwijs gemaakt, en als je een beetje verlegen bent wordt er namens jou het nodige aangekondigd. Er wordt advies gegeven over de indeling van de dag, zodat je zorgeloos met gasten kan praten.
De eindafrekening van de drankjes is gespecificeerd met soorten drankjes en de aantallen.
Ik wil “”Varend Feesten”” van harte aanbevelen: wij waren tevreden en – belangrijker – de gasten waren aangenaam verrast en vonden het een geslaagde dag.”

Irene Van Oostrom & Erik Hoorn

Zilveren bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Kort en krachtig:
Ruime, gezellige boot.
Zeer aardige bediening
Heerlijke brunch
Genoten van de boottocht.
Kortom…een 25 jarig huwelijksfeest om niet te vergeten.”

Irene Hendriksen

10 jarig jubileum

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Hebben ons 10 jarig jubileum van vrouwennetwerk het Groene Hart, Vrouw en Busyness op de boot gevierd. Een heerlijke dag met nog lekkerder eten en een hoge mate van gastvrijheid.
Lieve mensen bedankt hiervoor..”

carla auer- Vrouw en Busyness

Gouden bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Op 24 juni 2018 waren we 50 jaar getrouwd. We hebben dat gevierd met een boottocht op de Koningin Juliana. Het was een perfecte keuze. Het personeel is zeer behulpzaam. Er was iemand bij in een rolstoel, maar met de trapliften (bediend door het personeel) is dat geen enkel probleem. Alles werd heel flexibel geregeld. De brunch was uitstekend. De bediening – door heel vriendelijke personeel – liep gesmeerd. De kinderen mochten om de beurt de boot besturen (uiteraard onder strikt toezicht) en hebben zich in de 4 uur durende tocht geen moment verveeld. Kortom een prachtig feest.

Suzan en Bas

Rondvaart Kagerplassen met lunch

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Op 17 juni 2018 hebben wij een boottocht met lunch georganiseerd voor een international gezelschap. We wilden ze graag het Nederlandse landschap laten zien onder het genot van een echt Nederlandse lunch. Het was op beide fronten zeer geslaagd! Zonder oubollig te worden, gleden de prachtige vergezichten met slootjes, molens, weilanden en koeien en dramatische wolkenpartijen aan ons voorbij, terwijl er genoten werd van een buffet dat was geinspireerd door de traditie van de Nederlandse broodmaaltijd. Kroketten, ragoubakjes, salads, kaas, hagelslag, etc etc etc werden door gasten uit alle windstreken gewaardeerd. Alles prima volgens afspraak geregeld en van harte aanbevolen!

WA Hoekstra

Rondvaart Groene Hart reünie KLM

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 2 september 2018 heb ik een vaartocht met lunch drankjes en hapjes georganiseerd voor onze ex-KLM collega’s die vroeger werkzaam waren in de regio Den Haag/Rijswijk.
Ik wilde een tweede reünie houden die anders was dan de gebruikelijke, in een achteraf zaaltje met drankjes enz. Via internet kwam ik op dit idee en dat te laten verzorgen door Varend Feesten de rederij van der Meer. Het enthousiasme en het klantvriendelijkheid sprak me in het begin meteen aan. Zakelijk maar toch genoeg ruimte om aan onze wensen te voldoen. De medewerking bij de voorbereiding was vol lof, accuraat en er werd meegedacht om er een voortreffelijk feest van te maken. Op de zondag werkte het weer ook goed mee. De meeste deelnemers konden heerlijk op het bovendek zitten en kletsen. Genieten van het uitzicht. Wij werden de hele middag prima verzorgd door het personeel met broodjes, drankjes, snacks en bittergarnituur. Geen enkele wens was teveel; de bereidheid om vooral de ouderen onder ons te helpen, was prijzend- waardig. De boottocht op de Koningin Juliana was door het Groen Hart, via de ringvaart naar Het Braassemermeer, Kagerplassen en een rondvaartocht van 4 uur weer terug naar Roelofarendsveen.
Ik wil “”Varend Feesten”” de rederij van der Meer hartelijk danken voor hun gastvrijheid en goede verzorging, en van harte aanbevelen.
De deelnemers waren aangenaam verrast en vonden het een zeer geslaagde dag. Zelfs dagen later kwamen er nog steeds complimenten en lofbetuigingen binnen.”

Wim Kratz

Rondvaart kagerplassen Zonnebloem

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“dinsdag 4 sept. met de zonnebloem hoofddorp zijn we gaan varen
alleen maar lof van onze gasten gehad koffie met gebak een heerlijke lunch een drankje en mooi weer
wij vrijwilligers hebben ook genoten alles werd aan de tafel gebracht door eigen. personeel en ze waren allemaal vriendelijk.
dat maken wij wel eens anders mee
een top dag bedankt”

carla v olphen

Gouden Bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 9 september 2018 vierden wij ons 50-jarig huwelijksfeest op de Koningin Juliana. Het was in alle opzichten een groot succes. De boot vertrok op de afgesproken tijd en meerde ook op de afgesproken tijd weer aan. Mooie tocht bij mooi weer over de mooie Westeinder en Kager plassen. Prima boot, met ontmoetingsmogelijkheden op verschillende plaatsen binnen en buiten. Boot is ook met lift toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
De verzorging was puik. Uitstekende drankjes en hapjes, een geweldig warm en koud buffet en een prachtige ijstaart toe. Uitstekende en vriendelijke bediening.
Van al onze gasten hebben wij niets dan lof gekregen, die wij dan ook graag doorgeven aan Rederij Van der Meer.”

Familie Smit

Boottocht Groene Hart

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Op zondag 23-09-2018 hebben wij ons 50 jaar huwelijk gevierd op het party schip Koningin Juliana. Ondanks dat het weer het liet afweten hebben we een geweldig feest gehad. Er was al direct een goede sfeer aan boord en heeft men van het weer nauwelijks iets gemerkt. We hadden gekozen voor de groene hart route die langs veel mooie uitzichten gaat, gelukkig bleven de ramen goed helder, zodat er van de uitzichten kon worden genoten. Het was verder wel stil op het water, wat de pleziervaart betreft. De verzorging aan boord was mede door de vriendelijkheid en inzet van de bediening uitstekend. Het warm en koud buffet was geweldig en werd door alle gasten geroemd. Wij hebben geen enkel minpuntje ervaren en vinden zo’n varend feest een echte aanrader.

Fam. Verdoes

Trouwen op de partyboot 'Juliana'

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 5 oktober 2018 zijn we getrouwd op de partyboot ‘Juliana’, een boot die warmte en intimiteit uitstraalt. Alles is op rolletjes verlopen en de afspraken die we gemaakt hebben met Rederij Van der Meer zijn dubbel en dwars nagekomen. Er was voldoende ruimte voor overleg.
We hebben een geweldige dag gehad met stralend weer, een heel goede verzorging, goede bediening en een heerlijk buffet met alles erop en eraan….een aanrader dus!!”

Liesbeth en Cok
1 2 3 4 14

Deel uw indrukken met anderen