Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

40 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
May 31, 2022

24 april 2022.

In een woord,,GEWELDIG,, we hebben van het begin tot het eind genoten, en het bourgondisch buffet, heerlijk.

Het personeel staat voor 100% voor je klaar. Voor herhaling vatbaar!!!

Rien en Tien.

Trouwen na 32 jaar te hebben samengewoond

Rated 5 out of 5
April 27, 2022

Na precies 32 jaar te hebben samengewoond vonden Johanna en ik dat het tijd werd om te trouwen. onze 2 volwassen kinderen waren uiteraard getuigen. Na de plechtigheid stapte het gehele gezelschap in Waddinxveen op de Koningin Juliana. Het feest werd dankzij varend feesten een onvergetelijke avond. We zijn verwend met heerlijk eten en volop drinken. De bediening krijgt van ons een 10 !

Dick-Jan en Johanna Thuis

50 jaar getrouwd

Rated 5 out of 5
March 15, 2022

Wat een geweldige zon overgoten dag hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen en familie gehad varend met de Koningin Juliana over het water. Heerlijk gegeten en wat een goede bediening en aardige mensen. Werkelijk niets op aan te merken. Wij hebben enorm genoten .k Zou het iedereen aanbevelen .

Fam Slootweg

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“In alle opzichten 5*.

Uitstekend verzorgde middag, heerlijk eten (Captain’s Buffet), vriendelijke, efficiente bediening en een luxueus ingerichte boot, waarmee je bij elk weer een mooie tocht zult maken. Kan het iedereen voor alle gelegenheden aanraden.”

Herman Frank

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 17 maart hebben wij de 80ste verjaardag van onze moeder, oma, zus en schoonzus op de Koningin Juliana gevierd. Ondanks het koude weer en de gure wind hebben wij een fantastische middag en avond gehad mede door de warme ontvangst en organisatie van het team van Varend Feesten. Werkelijk alles is bespreekbaar en kan naar wens worden ingevuld. Een vaartocht over de Braassemmermeer en de Kagerplassen, een bezoek aan Kaagdorp en een heerlijk buffet op het schip maakte deze dag onvergetelijk.

Peggy, Peter en jullie hele team heel hartelijk bedankt. Jullie hebben ons, met jullie mooie schip, een unieke ervaring gegeven.”

Familie Van Nieuwkoop

Rondvaart naar de Cruquius

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Namens het Westfries Genootschap in Hoorn hebben wij als groep genoten van de boottocht op 17 april 2018 van Roelofarendsveen naar Cruquis. De verzorging was uitstekend. Goede lunch verzorgd, vriendelijk personeel. iedereen heeft genoten. Dank voor de goede service.

Hartelijke Groet,

Thea Knijn

Westfries Genootschap Hoorn”

Thea Knijn

Vaartocht Kagerplassen en Westeinderplassen

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Wij wilden ons 45 jarig huwelijk en mijn 65e verjaardag gecombineerd vieren en het leek ons leuk dat met een boottochtje te doen. Onze dochter had al eens een huwelijksfeest op de Koningin Juliana meegemaakt en adviseerde ons ook bij jullie te kijken. Dat hebben we gedaan en omdat we helemaal zelf in overleg konden bepalen hoe we het wilden hebben zijn we met jullie in zee ( nou ja, de meren op) gegaan. Wij kijken terug op een geweldig feest waarbij we de Westeinder en de Kagerplassen aandeden. Het buffet was heerlijk en de stuurhut werd druk bezocht door onze kleine en grote gasten. Doordat het buffet boven opgesteld werd hadden we ook tijdens het eten een prachtig uitzicht over de omgeving. Kortom, alle lof voor jullie team.

Leen en Janny Rijlaarsdam

Boottocht Groene Hart

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Eind april 2018 hebben wij met zo’n 50 volwassenen en 13 kinderen een familiefeest georganiseerd op de Koningin Juliana. Gekozen voor de Groene Hart route (en wat er bij) wat betekent: afvaart om 13:30 – terug om 18:30.

De voorbereiding vindt ter plekke op de boot plaats, zodat je een goede indruk hebt van de mogelijkheden. De offerte volgt snel, en is specifiek genoeg om geen misverstanden te laten ontstaan.

Het is prima bevallen, omdat mensen met elkaar praten, naar buiten kijken, overal mogen rondlopen (ook in de stuurhut mogen meekijken) en op het bovendek prettig verrast zijn door het onvermoed mooie landschap tussen de driehoek Leiden, Alphen a/d Rijn en Sassenheim.

De bediening is vriendelijk en snel. Wij hadden snacks tussendoor besteld, en daar wordt overal mee rondgelopen – ook op het bovendek, zodat iedereen zich goed verzorgd voelt. Een andere aangename verassing is het avondeten: geen opgewarmde ingekochte maaltijd, maar lekkere gerechten en lekkere sla en schalen die leeg zijn worden van achteren weer aangevuld vanuit de keuken waar de bereiding plaats vindt.

Ook belangrijk is dat ervaring ingebracht wordt: mensen worden door de eigenares via de geleuidsinstallatie welkom geheten, wegwijs gemaakt, en als je een beetje verlegen bent wordt er namens jou het nodige aangekondigd. Er wordt advies gegeven over de indeling van de dag, zodat je zorgeloos met gasten kan praten.

De eindafrekening van de drankjes is gespecificeerd met soorten drankjes en de aantallen.

Ik wil “”Varend Feesten”” van harte aanbevelen: wij waren tevreden en – belangrijker – de gasten waren aangenaam verrast en vonden het een geslaagde dag.”

Irene Van Oostrom & Erik Hoorn

Zilveren bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Kort en krachtig:

Ruime, gezellige boot.

Zeer aardige bediening

Heerlijke brunch

Genoten van de boottocht.

Kortom…een 25 jarig huwelijksfeest om niet te vergeten.”

Irene Hendriksen

10 jarig jubileum

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Hebben ons 10 jarig jubileum van vrouwennetwerk het Groene Hart, Vrouw en Busyness op de boot gevierd. Een heerlijke dag met nog lekkerder eten en een hoge mate van gastvrijheid.

Lieve mensen bedankt hiervoor..”

carla auer- Vrouw en Busyness

Gouden bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Op 24 juni 2018 waren we 50 jaar getrouwd. We hebben dat gevierd met een boottocht op de Koningin Juliana. Het was een perfecte keuze. Het personeel is zeer behulpzaam. Er was iemand bij in een rolstoel, maar met de trapliften (bediend door het personeel) is dat geen enkel probleem. Alles werd heel flexibel geregeld. De brunch was uitstekend. De bediening – door heel vriendelijke personeel – liep gesmeerd. De kinderen mochten om de beurt de boot besturen (uiteraard onder strikt toezicht) en hebben zich in de 4 uur durende tocht geen moment verveeld. Kortom een prachtig feest.

Suzan en Bas

Rondvaart Kagerplassen met lunch

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Op 17 juni 2018 hebben wij een boottocht met lunch georganiseerd voor een international gezelschap. We wilden ze graag het Nederlandse landschap laten zien onder het genot van een echt Nederlandse lunch. Het was op beide fronten zeer geslaagd! Zonder oubollig te worden, gleden de prachtige vergezichten met slootjes, molens, weilanden en koeien en dramatische wolkenpartijen aan ons voorbij, terwijl er genoten werd van een buffet dat was geinspireerd door de traditie van de Nederlandse broodmaaltijd. Kroketten, ragoubakjes, salads, kaas, hagelslag, etc etc etc werden door gasten uit alle windstreken gewaardeerd. Alles prima volgens afspraak geregeld en van harte aanbevolen!

WA Hoekstra
1 2 3 4 15

Deel uw indrukken met anderen