Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Boottocht met bezoek Leiden

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“13 oktober: ook voor een bedrijfsuitje is een vaartocht met de koningin Juliana een aanrader.
We hebben genoten en dat kwam niet alleen door het prachtige weer.
De rondvaart door het groene hart op ons verzoek uitgebreid met twee uurtjes passagieren in het centrum van Leiden was een succes!
Het vriendelijke personeel en de goed verzorgde catering op een prachtig klassiek schip maakte alles compleet.”

R.Vlaanderen

Boottocht Kagerplassen voor 60ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“We hebben een fijne boottocht gemaakt met de Koningin Juliana ter ere van mijn 60ste verjaardag, met familie en vrienden (53 personen). Alle gasten waren ontzettend enthousiast en hebben erg genoten van de tocht over het Braassemermeer en de Kagerplassen. Het mooie weer heeft er een extra feestelijk tintje aan gegeven en dankzij de grote en vele ramen op de boot hadden we een prachtig uitzicht.
Het is een prachtige boot en deze was extra feestelijk aangekleed met mooi tafellinnen met roze linten.
We hebben de partyboot gevonden op internet en uit de contacten met het personeel viel direct hun professionaliteit en ervaring op met dit soort evenementen. Onze gasten zijn prima en snel bediend en het patatje met mayo op het einde van de tocht viel ook erg in de smaak bij groot en klein. Wat ook erg fijn is, is de grote parkeergelegenheid voor de gasten. We kunnen een boottocht met de Koningin Juliana van harte aanbevelen voor allerlei soorten evenementen, want de boot heeft vele mogelijkheden en een grote capaciteit.
Een kleine aantekening is dat het volume van de muziekinstallatie wat tegenviel en het dansen op de muziek dan wat minder fijn is.”

Marijke keijzer

Huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“In november stapten wij in het huwelijksbootje en daarbij ook in de boot van Rederij Van der Meer. Dat bleek een goede keuze. Het schip was goed bereikbaar, ook voor rolstoelers die mee waren. We hebben genoten van het eten dat erg lekker en in ruime mate aanwezig was.
Het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam. De twee decks voldeden prima voor ca 100 gasten. Kortom: een echte aanrader!”

Irene en Arco

Gouden Bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Afgelopen donderdag (27 december) hebben wij ons huwelijksjubileum bij jullie mogen vieren. Het is echt een aanrader voor toekomstige jubilarissen om van deze goede en gezellige accommodatie gebruik te maken. Goede bediening, heerlijk eten in buffetvorm, kwaliteitsproducten. Wij hebben echt genoten en de gasten hebben zelfs al roemend mond reclame gemaakt hier bij ons in het dorp.

Familie Pos

Verjaardagsfeest

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

We hebben ontzettend genoten van ons varende feest, en we hebben ook alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten. Alles was perfect geregeld; het Captains buffet en de ijstaart smaakten prima, de bediening was ontzettend aardig, en zelfs de taxi voor de gasten die eerder van boord moesten stond precies op het goede moment ‘in the middle of nowhere’ gereed. Wat ons vooral opviel was dat onze gastvrouw Peggy enorm goed klantgericht meedacht bij het tevoren plannen van het feest en ook tijdens de happening zelf prima suggesties gaf over de precieze tijdsplanning. We kunnen de Koningin Juliana dan ook van harte aanbevelen.

Fam. Hermans

Zilveren bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Aangenaam, mooi en lekker. De 100 gasten waren super tevreden!

Dominique de wilde

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Wat een geweldig feest,
Met 42 gasten aan boord met mijn 80e verjaardag hebben wij genoten ,mede door de de geweldige
buffetten en dranken aan boord.Het warm en koud buffet en het geweldige ijsbuffet zijn echt een aanrader.
Omdat al mijn gasten op tijd aan boord waren werd ik verrast door het aanbod om ipv. Kagerplassen om te
zetten naar de Groene hart route .GEWELDIG.
Een aanrader voor iedereen om een jubileum of what ells.”

Tom Kaptein

Rondvaart Groene Hart

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Wij hebben op zaterdag 18 mei 2019 en fantastische dag gehad aan boord van de salonboot ‘Kon. Juliana’. We hebben een leuke route gevaren door het Hollandse plassengebied. De verzorging aan boord was top en ook de begeleiding door Peggy vd Meer, Peter en de andere leden van de ”crew’ van onze wat minder mobiele deelnemers was geweldig. Ik heb inmiddels van een aantal deelnemers lovende reacties gehoord.

Stichting VIOOL, Den Haag

Smaragden bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“afgelopen vrijdag het huwelijksfeest van mijn schoonouders gevierd op de koningin juliana.
Alle lof voor Peggy en de rest van de bemanning.
Genoten van het eten en drinken en alles vers.
Alles in overleg met elkaar.”

Astrid

Goede afspraken

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op zaterdag 25 mei vierden we aan boord van de Koningin Juliana met een gezelschap van 60 mensen de 100ste verjaardag van mijn vader. Het was een zeer geslaagd feest. We hebben genoten van een prachtige tocht door het Hollands plassengebied en van een heerlijk warm/koud buffet met ijstaart toe. Vanaf het eerste moment waren de contacten met Peggy en Peter heel prettig, Alles was mogelijk en de gemaakte afspraken werden vlekkeloos nagekomen. Hulde voor de zeer vlotte bediening op de dag zelf door Peggy en haar
team.”

Familie van der Geest, Leiden

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Wij hebben het verjaardagsfeestje van mijn moeder die 80 werd, gevierd op jullie boot. Het was allemaal prima geregeld, een gezellige sfeer met veel service. Een makkelijke lift aan boord voor de oudere mensen. Een leuke route gevaren rond het Groene Hart en we hadden prachtig weer op 2 juni 2019. Ook het buffet was heerlijk, onze complimenten gaan naar Peggy en Peter! Mijn moeder vond het grandioos!

Irene van den Bosch

Vaartocht Westeinderplassen en Braassemermeer

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Afgelopen vrijdag 5 juli was weer onze boottocht, waar we zo lang naar hebben uitgekeken.
Dit was voor de 7e keer, dat wij met ons koor gingen varen met de Koningin Juliana.
Het weer was prachtig en het warme welkom aan boord, het kon niet beter.
De heerlijke koffie met gebak en de voortreffelijke lunch, het was wederom fantastisch.
De vrolijke en ongedwongen sfeer, maar ook de fijne bediening, niets was teveel.
De koorleden kijken weer terug op een mooie dag en zal nog lang in hun herinnering blijven.
Peter en Peggy en personeel nog bedankt voor deze topdag.
Groetjes van Hanny”

Seniorenkoor Eigen Wijs
1 2 3 4 5 14

Deel uw indrukken met anderen