Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Personeelsuitje

Rated 5.0 out of 5
July 18, 2023

Op 8 juli jl een heerlijke middag gehad op de Alexander M. Met alle collega’s van de Onderlinge Rijn en Aa hebben wij genoten van een rondje “Groene Hart”. Complimenten voor de schipper en de bediening, ondanks het (zeer) warme weer was de verzorging van een hapje en drankje een 10!.

Patricia Aartman van de Onderlinge Rijn en Aar.

Een middag om nooit te vergeten

Rated 5.0 out of 5
July 13, 2023

Met ca. 50 familieleden, vrienden, buren, collega’s en vele anderen hebben we onze saffieren bruiloft gevierd op de Alexander-M.

Het was vanaf het begin tot het eind allemaal top geregeld, de bediening op het schip, de heerlijke lunch op het eiland de Hemmen, de relaxte kapitein.

Het prachtige weer met mooie Hollandse luchten was een extra bonus.

Het was, zoals een gast bij het afscheid verzuchtte ‘een middag om nooit te vergeten’.

Danielle en Willem

Varende jubileumviering

Rated 5.0 out of 5
July 13, 2023

Begin juli hebben wij met onze afdeling een leuk en gezellig jubileum/afdelingsuitje uitje gevierd op de Maria-Cornelia en eiland de Hemmen. Prima service en BBQ. Met dank aan schipper Ben die de omgeving erg goed kent en leuke bijzonderheden vertelt. Aanbevolen!

Paul Heijboer

Fantastische vaartour

Rated 5.0 out of 5
July 10, 2023

Wij hebben Varend Feesten op internet gevonden en dachten dat dit een leuke manier was om ons feest te vieren. Met onze gasten hebben we over Kaag en Braasem gevaren en op het onbewoonde eiland Hemmen genoten van een heerlijke BBQ.

Bij aanvang begon het te regenen, na 6 weken van zon en droogte, maar al na korte tijd vertrok een deel van de gasten naar het bovendek van de Alexander M om daar te genieten van die Oudhollandsche Wolkenluchten boven groene sappige weiden.

Hans enVeronique

Haarlemmermeerse Lionsclubs nemen bejaarden in de boot

Rated 5.0 out of 5
July 10, 2023

Vrijdag 30 juni hebben 68 bejaarde inwoners van de Haarlemmermeer een geweldige dag gehad met rederij van Leersum Varend Feesten.

De vaartocht alsmede de catering was geweldig en de bejaarden hebben genoten van de vaartocht en de lunch.

De Lionsclubs Haarlemmermeer-Ringvaart alsmede Haarlemmermeer Host hebben dit mogelijk gemaakt.

Chris Verkuijl

90 jaar

Rated 5.0 out of 5
June 23, 2023

Met kinderen, kleinkinderen, broers, en al hun partners, in totaal 23 personen,

een onvergetelijke verjaardag gevierd op de Alexander-M.

Het weer werkte mee, de bediening uiterst vriendelijk, de kapitein voer onverstoorbaar door, de lunch prima verzorgd.

Met z’n allen een heerlijke dag op het water gehad.

Michiel

Cees met pensioen; dat vieren we op de Alexander-M

Rated 5.0 out of 5
June 23, 2023

Na jarenlang de gazons in onze gemeente te hebben gemaaid, gaat Cees genieten van zijn pensioen. Cees woont in Roelofarendsveen, dus de locatie voor het afscheidsfeest was snel gevonden. Heerlijke vaartocht in het Groene Hart en daarna een heerlijk satébuffet op recreatie-eiland De Hem.

Een fantastische dag met mooi weer en superaardige bemanning!

Ger Helder

50-jarig huwelijksjubileum

Rated 4.0 out of 5
June 23, 2023

Op 8 juni waren we 50 jaar getrouwd en zijn we met alle (klein)kinderen + aangetrouwd een rondje Groene Hart gaan varen met “De Vrijbuiter”. Om 11.30 uur stapten we op aan de Comriekade te Woubrugge. Je kon je auto goed kwijt in de directe nabijheid. Gelijk aan boord een lunch gebruikt en om 12.30 uur een tussenstop gemaakt voor een bezoek aan Vogelpark “Avifauna” van 2 uur. Om 14.30 uur weer aan boord met koffie/thee/limonade/petit four om vervolgens 2,5 uur te varen naar recreatiegebied de Hemmen (een eiland), waar we vanwege het fantastische weer buiten hebben gezeten bij restaurant “De Kombuis” om een uitstekend diner (sate- of schnitzelschotel) + dessert (ijs) te gebruiken. Na nog weer een kwartier varen waren we om 19.15 uur bij onze opstapplaats. De bediening was de gehele dag perfect en vriendelijk. We hebben enorm genoten en zien terug op een bijzonder geslaagde dag met grote dank aan Brenda, Wout en de schipper.

Jan Corrie de Vos - van den Heuvel

50 jarig huwelijk

Rated 5.0 out of 5
June 23, 2023

We kunnen niet anders zeggen dan dat de hele vaartocht prima georganiseerd was en perfect verzorgd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat niemand met een leeg glas in de hand stond/zat. De vaarroute die was uitgekozen was ook erg mooi. Over het eten hebben wij ook niets dan lof en geen enkele gast had iets te klagen over de kwaliteit of de hoeveelheid. Al met al een zeer geslaagd 50 jarig huwelijksfeest.

Aad en Mary van Velzen

Fantastische dag met varend feesten

Rated 5.0 out of 5
June 23, 2023

Op 4 juni 2023 vierden wij onze 40 jarig huwelijk met familie en vrienden. Van tevoren alles doorgesproken met Brenda. De dag zelf was als gepland, met een uistekende verzorging aan boord,een mooie rondvaart door het groene hart, een geweldige bbq op het eiland de Hemmen en de hele dag een stralende zon. Van onze gasten meedere complimenten van de dag gehad die wij graag doorgeven aan de mensen van varend feesten.

Peter en Marjolein

Gouden bruiloft

Rated 5.0 out of 5
June 12, 2023

Op 13 mei 2023 hebben wij onze gouden bruiloft gevierd met een vaartocht door het Groene Hart. Wij hebben samen met 90 gasten een heerlijke dag gehad met naast de vaartocht ook een barbecue op eiland de Hemmen. Alles was perfect verzorgd, zelfs het weer was fantastisch. Een prettige, relaxte bediening. Een dag om nooit te vergeten.

Agnes en Hans Maassen

Frank' s 70ste verjaardag

Rated 5.0 out of 5
June 12, 2023

Een vlag en een wimpel voor onze gasten, voor het prachtige weer, voor de bediening en schipper, voor het eten van Brenda en Wout, eigenlijk voor alles de 21ste mei.

Frank en Ria vd Zwet- Kortekaas.
1 2 3 4 5 18

Deel uw indrukken met anderen