Home > Beoordeling van onze klanten

Beoordeling van onze klanten

Rondvaart Groene Hart reünie KLM

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 2 september 2018 heb ik een vaartocht met lunch drankjes en hapjes georganiseerd voor onze ex-KLM collega’s die vroeger werkzaam waren in de regio Den Haag/Rijswijk.

Ik wilde een tweede reünie houden die anders was dan de gebruikelijke, in een achteraf zaaltje met drankjes enz. Via internet kwam ik op dit idee en dat te laten verzorgen door Varend Feesten de rederij van der Meer. Het enthousiasme en het klantvriendelijkheid sprak me in het begin meteen aan. Zakelijk maar toch genoeg ruimte om aan onze wensen te voldoen. De medewerking bij de voorbereiding was vol lof, accuraat en er werd meegedacht om er een voortreffelijk feest van te maken. Op de zondag werkte het weer ook goed mee. De meeste deelnemers konden heerlijk op het bovendek zitten en kletsen. Genieten van het uitzicht. Wij werden de hele middag prima verzorgd door het personeel met broodjes, drankjes, snacks en bittergarnituur. Geen enkele wens was teveel; de bereidheid om vooral de ouderen onder ons te helpen, was prijzend- waardig. De boottocht op de Koningin Juliana was door het Groen Hart, via de ringvaart naar Het Braassemermeer, Kagerplassen en een rondvaartocht van 4 uur weer terug naar Roelofarendsveen.

Ik wil “”Varend Feesten”” de rederij van der Meer hartelijk danken voor hun gastvrijheid en goede verzorging, en van harte aanbevelen.

De deelnemers waren aangenaam verrast en vonden het een zeer geslaagde dag. Zelfs dagen later kwamen er nog steeds complimenten en lofbetuigingen binnen.”

Wim Kratz

Rondvaart kagerplassen Zonnebloem

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“dinsdag 4 sept. met de zonnebloem hoofddorp zijn we gaan varen

alleen maar lof van onze gasten gehad koffie met gebak een heerlijke lunch een drankje en mooi weer

wij vrijwilligers hebben ook genoten alles werd aan de tafel gebracht door eigen. personeel en ze waren allemaal vriendelijk.

dat maken wij wel eens anders mee

een top dag bedankt”

carla v olphen

Gouden Bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 9 september 2018 vierden wij ons 50-jarig huwelijksfeest op de Koningin Juliana. Het was in alle opzichten een groot succes. De boot vertrok op de afgesproken tijd en meerde ook op de afgesproken tijd weer aan. Mooie tocht bij mooi weer over de mooie Westeinder en Kager plassen. Prima boot, met ontmoetingsmogelijkheden op verschillende plaatsen binnen en buiten. Boot is ook met lift toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

De verzorging was puik. Uitstekende drankjes en hapjes, een geweldig warm en koud buffet en een prachtige ijstaart toe. Uitstekende en vriendelijke bediening.

Van al onze gasten hebben wij niets dan lof gekregen, die wij dan ook graag doorgeven aan Rederij Van der Meer.”

Familie Smit

Boottocht Groene Hart

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Op zondag 23-09-2018 hebben wij ons 50 jaar huwelijk gevierd op het party schip Koningin Juliana. Ondanks dat het weer het liet afweten hebben we een geweldig feest gehad. Er was al direct een goede sfeer aan boord en heeft men van het weer nauwelijks iets gemerkt. We hadden gekozen voor de groene hart route die langs veel mooie uitzichten gaat, gelukkig bleven de ramen goed helder, zodat er van de uitzichten kon worden genoten. Het was verder wel stil op het water, wat de pleziervaart betreft. De verzorging aan boord was mede door de vriendelijkheid en inzet van de bediening uitstekend. Het warm en koud buffet was geweldig en werd door alle gasten geroemd. Wij hebben geen enkel minpuntje ervaren en vinden zo’n varend feest een echte aanrader.

Fam. Verdoes

Trouwen op de partyboot 'Juliana'

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Op 5 oktober 2018 zijn we getrouwd op de partyboot ‘Juliana’, een boot die warmte en intimiteit uitstraalt. Alles is op rolletjes verlopen en de afspraken die we gemaakt hebben met Rederij Van der Meer zijn dubbel en dwars nagekomen. Er was voldoende ruimte voor overleg.

We hebben een geweldige dag gehad met stralend weer, een heel goede verzorging, goede bediening en een heerlijk buffet met alles erop en eraan….een aanrader dus!!”

Liesbeth en Cok

Boottocht met bezoek Leiden

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“13 oktober: ook voor een bedrijfsuitje is een vaartocht met de koningin Juliana een aanrader.

We hebben genoten en dat kwam niet alleen door het prachtige weer.

De rondvaart door het groene hart op ons verzoek uitgebreid met twee uurtjes passagieren in het centrum van Leiden was een succes!

Het vriendelijke personeel en de goed verzorgde catering op een prachtig klassiek schip maakte alles compleet.”

R.Vlaanderen

Boottocht Kagerplassen voor 60ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“We hebben een fijne boottocht gemaakt met de Koningin Juliana ter ere van mijn 60ste verjaardag, met familie en vrienden (53 personen). Alle gasten waren ontzettend enthousiast en hebben erg genoten van de tocht over het Braassemermeer en de Kagerplassen. Het mooie weer heeft er een extra feestelijk tintje aan gegeven en dankzij de grote en vele ramen op de boot hadden we een prachtig uitzicht.

Het is een prachtige boot en deze was extra feestelijk aangekleed met mooi tafellinnen met roze linten.

We hebben de partyboot gevonden op internet en uit de contacten met het personeel viel direct hun professionaliteit en ervaring op met dit soort evenementen. Onze gasten zijn prima en snel bediend en het patatje met mayo op het einde van de tocht viel ook erg in de smaak bij groot en klein. Wat ook erg fijn is, is de grote parkeergelegenheid voor de gasten. We kunnen een boottocht met de Koningin Juliana van harte aanbevelen voor allerlei soorten evenementen, want de boot heeft vele mogelijkheden en een grote capaciteit.

Een kleine aantekening is dat het volume van de muziekinstallatie wat tegenviel en het dansen op de muziek dan wat minder fijn is.”

Marijke keijzer

Huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“In november stapten wij in het huwelijksbootje en daarbij ook in de boot van Rederij Van der Meer. Dat bleek een goede keuze. Het schip was goed bereikbaar, ook voor rolstoelers die mee waren. We hebben genoten van het eten dat erg lekker en in ruime mate aanwezig was.

Het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam. De twee decks voldeden prima voor ca 100 gasten. Kortom: een echte aanrader!”

Irene en Arco

Gouden Bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Afgelopen donderdag (27 december) hebben wij ons huwelijksjubileum bij jullie mogen vieren. Het is echt een aanrader voor toekomstige jubilarissen om van deze goede en gezellige accommodatie gebruik te maken. Goede bediening, heerlijk eten in buffetvorm, kwaliteitsproducten. Wij hebben echt genoten en de gasten hebben zelfs al roemend mond reclame gemaakt hier bij ons in het dorp.

Familie Pos

Verjaardagsfeest

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

We hebben ontzettend genoten van ons varende feest, en we hebben ook alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten. Alles was perfect geregeld; het Captains buffet en de ijstaart smaakten prima, de bediening was ontzettend aardig, en zelfs de taxi voor de gasten die eerder van boord moesten stond precies op het goede moment ‘in the middle of nowhere’ gereed. Wat ons vooral opviel was dat onze gastvrouw Peggy enorm goed klantgericht meedacht bij het tevoren plannen van het feest en ook tijdens de happening zelf prima suggesties gaf over de precieze tijdsplanning. We kunnen de Koningin Juliana dan ook van harte aanbevelen.

Fam. Hermans

Zilveren bruiloft

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Aangenaam, mooi en lekker. De 100 gasten waren super tevreden!

Dominique de wilde

80ste verjaardag

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

“Wat een geweldig feest,

Met 42 gasten aan boord met mijn 80e verjaardag hebben wij genoten ,mede door de de geweldige

buffetten en dranken aan boord.Het warm en koud buffet en het geweldige ijsbuffet zijn echt een aanrader.

Omdat al mijn gasten op tijd aan boord waren werd ik verrast door het aanbod om ipv. Kagerplassen om te

zetten naar de Groene hart route .GEWELDIG.

Een aanrader voor iedereen om een jubileum of what ells.”

Tom Kaptein
1 2 3 4 5 15

Deel uw indrukken met anderen