Home > Boottocht Amsterdam met de partyboot Koningin Juliana

Boottocht Amsterdam met de partyboot Koningin Juliana

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Boottocht Amsterdam met een bezoek aan het VOC schip en het scheepvaartmuseum!!!

Voor de boottocht Amsterdam was het In de ochtend al om 08.00 uur een drukte van belang op onze thuishaven in Roelofarendsveen. 140 gasten hadden gehoor gegeven aan deze leuk verzorgde boottocht. 70 personen werden met de bus naar het scheepvaartmuseum te Amsterdam gebracht en de andere 70 gasten kwamen aan boord van onze partyboot.

Boottocht  Amsterdam met heerlijke lunch en bezoek aan VOC schip

Om 08.45 uur gingen de trossen los en werd er koers gezet richting Amsterdam. De weersomstandigheden waren prachtig, maar soms kan dit ook voor problemen zorgen. Vanwege de warmte waren er de dag ervoor al een aantal bruggen in Amsterdam die door het uitzetten van het wegdek niet meer open gingen. Dus dit zou vandaag ook wel eens voor problemen kunnen gaan zorgen. Op de heenreis was hier gelukkig geen sprake van. Om 12.30 uur werd er bij het scheepvaartmuseum aangemeerd en konden de gasten van boord om het scheepvaartmuseum te gaan bezoeken.

Boottocht Amsterdam werd voor de terugreis boottocht Haarlem!!

Vervolgens kwam de volgende groep aan boord en werd er weer koers gezet richting de Korstverlorenvaart te Amsterdam. Nadat de eerste brug gepasseerd was kreeg de schipper helaas een melding dat er toch een aantal bruggen niet meer opengingen door het uitzetten van het asfalt. Dit had als resultaat dat de hele boottocht door Amsterdam per direct gestremd werd.

Via het Noordzeekanaal over Haarlem terug naar thuishaven

Snel werd er besloten dat we de stad Amsterdam zouden verlaten en zijn we via het Noordzeekanaal over Haarlem terug naar onze thuishaven gevaren. Dit betekende wel dat de aankomsttijd met 1.5 uur verlaat werd, maar dit kon de gasten natuurlijk niet deren want waar is het met deze temperaturen nou beter vertoeven dan op het water! boottocht Amsterdam
Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot