Boottocht Amsterdam met bezoek scheepvaartmuseum
Home > Boottocht Amsterdam met bezoek scheepvaartmuseum

Boottocht Amsterdam met bezoek scheepvaartmuseum

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

boottocht Amsterdam en scheepvaartmuseumBoottocht Amsterdam met een bezoek aan het scheepvaartmuseum was een groot succes!!!

In de ochtend was het om 08.00 uur al een drukte van belang op onze thuishaven in Roelofarendsveen. 140 gasten hadden gehoor gegeven aan deze leuk verzorgde boottocht Amsterdam met een bezoek aan het scheepvaartmuseum. 70 personen werden met de bus naar het scheepvaartmuseum gebracht en de andere 70 gasten kwamen aan boord van onze partyboot de Koningin Juliana.

Boottocht Amsterdam met zijn grachten, het IJ en het Oosterdok!!

Om 08.45 uur gingen de trossen los en werd er koers gezet richting Amsterdam. De weersomstandigheden waren prachtig, maar soms kan dit ook voor problemen zorgen. Vanwege de warmte waren er de dag ervoor al een aantal bruggen in Amsterdam die door het uitzetten van het wegdek niet meer open gingen. Dus dit zou vandaag ook wel eens voor problemen gaan zorgen. Op de heenreis was hier gelukkig geen sprake van. Om 12.30 uur werd er bij het scheepvaartmuseum aangemeerd en konden de gasten van boord om het scheepvaartmuseum te gaan bezoeken.

 

 

Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot