Home > Verjaardag vieren op partyschip tijdens een boottocht door het Groene Hart

Verjaardag vieren op partyschip tijdens een boottocht door het Groene Hart

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Boottocht door het Groene Hart met heerlijk buffet aan boord!!

Van een vriendin hoorde ik dat de rondvaart met Rederij Van der Meer zo goed was. Na ontvangst van de duidelijke offerte en het persoonlijke contact met Peggy was het voor mij direct duidelijk. Dit was wat ik zocht en daarom heb ik besloten een boottocht door het Groene Hart te boeken op de partyboot van Varendfeesten.

De persoonlijke ontvangst gaf mij echt het gevoel dat ik echt het feestvarken was!!!

De boottocht door het Groene Hart met als vaarroute o.a. de prachtige Kagerplassen en het Braassemermeer was ver boven mijn verwachting. Door de persoonlijke ontvangst voelde ik mij een echt feestvarken. Het was heel gezellig. Met door mijzelf geselecteerde personen deze rondvaart door het Groene Hart maken was een waar feest. Geen andere groep(en) aan boord van de partyboot. In een woord fantastisch! De bediening was geweldig. Of je nu in de stuurhut was, op het panoramadek stond, het achterdek of gewoon binnen, het maakte niet uit. Overal vlotte en attente bediening. Dit maakte het feestje voor mij compleet. Het buffet was grandioos en prachtig verzorgd. Nogmaals mijn hartelijke dank en ik zal niet nalaten dit aan anderen te vertellen.

Leny van Donk - Alphen a/d Rijn

Boottocht door het Groene Hart

 

Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot