Home > Boottocht door Kaag en Braassem

Boottocht door Kaag en Braassem

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Boottocht door Kaag en Braassem met de partyboot Koningin Juliana!

Boottocht door Kaag en BraasemDoor een vaartocht op de verjaardag van mevrouw Visser zijn wij bij het partyschip Koningin Juliana van Rederij van Leersum terechtgekomen. Zo hebben wij  nu 3x een boottocht door Kaag en Braassem gemaakt.

Na bovenstaande vaartocht waarbij wij gast waren bij mevrouw Visser besloot ik voor mijn moeder en haar man hetzelfde te regelen. Ik vond beide gemaakte boottochten erg plezierig.

Prettige partyboot met bijzonder behulpzame bemanning!!

Deze keer heb ik de boottocht bij Rederij van Leersum geboekt voor mijn eigen verjaardag. De gemaakte afspraken bij Rederij van Leersum zijn altijd erg goed en de voorbespreking is erg prettig.

Veel complimenten over het eten!

Al onze wensen zijn gehonoreerd, het is een heel erg prettige partyboot met bijzonder aardig en behulpzaam personeel. We hebben ook heel veel complimenten van onze gasten gekregen zeker ook betreffende het eten.

Tot ziens en vriendelijke groet,

Tanja Caly- Verheyen

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot