Home > Boottocht Kagerplassen

Boottocht Kagerplassen

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Boottocht Kagerplassen met Varend Feesten was een Goede ervaring!

Over de KaagDoor een eerdere boottocht met de partyboot van Varend feesten, vijf jaar geleden met de Oud-leerlingen Vereniging Zeevaartschoop Terschelling en de goede ervaring van toen hebben wij besloten wederom een boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen met het partyschip Koningin Juliana van Rederij van Leersum te gaan maken.

Oorspronkelijk was onze wens het rondje Groene Hart, maar door een brugstremming in de Oude Rijn ter hoogte van Leiderdorp werd de vaarroute aangepast naar de boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen.

Het varen met de partyboot Koningin Juliana en de daarmee gemaakte afspraken werden prima nageleefd en alles voldeed aan onze verwachtingen.

Boottocht Kagerplassen ervaren als zeer verzorgd en plezierig

In het kort kunnen wij de boottocht Kagerplassen en Westeinderplassen als zeer verzorgd en plezierig omschrijven, dit werd ook zo door onze gasten ervaren.

Dhr. J. R. van der Molen- Velsen- Zuid

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot