Home > Boottocht Rotterdam

Boottocht Rotterdam

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana maakt een geweldige tweedaagse boottocht Rotterdam met de bewoners van de Kaag!!

Tweedaagse boottocht RotterdamOp 3 juni was het bij Rederij van Leersum al vroeg een drukte van belang voor de boottocht Rotterdam. Voordat de trossen los gingen moest er nog snel even water geladen worden, vers leveranciers kwamen nog spullen bezorgen en de crew moest natuurlijk ook op tijd aan boord zijn.

7.45 uur was alles klaar en gingen de trossen los en werd er koers gezet richting Buitenkaag. Hier kwamen de gasten van Abbenes/ Buitenkaag/ Kaageiland en omgeving aan boord.

Onder prachtig weer werd er ingescheept en 9.00 uur gingen de trossen los en werd er via de Ringvaart van de Haarlemmermeer koers gezet richting Rotterdam. De vaarroute ging onder andere over de Braassemermeer langs Woubrugge/ Alphen a/d Rijn en via de Gouwe richting Gouda. Na de schutting van de Koningin Julianasluis ging de route verder via de Hollandsche IJssel om uiteindelijk via de Maas naar hartje Rotterdam te varen.

Onder het varen konden de gasten wederom genieten van verse koffie met een heerlijk gebakje, een uitgebreide lunch en een drankje met hapjes!!!

Mooi weer, verse koffie met gebak een heerlijke lunch en leuke muziek!!

Ook vandaag zat de schipper mooi op schema en tegen 16.00 uur werd er aangemeerd aan de Boompjeskade waar de bussen gereed stonden om de gasten naar huis te brengen.

Wij vonden het een meer dan geslaagde dag en wij willen het bestuur dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat zij weer in ons hebben gehad en hopelijk tot volgend jaar!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot