Home > Boottocht Volendam

Boottocht Volendam

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana maakt een leuke tweedaagse boottocht Volendam!!

Boottocht VolendamOp 27 mei 2014 was het voor de boottocht Volendam al vroeg een drukte van belang aan boord van het partyschip de Koningin Juliana. Nog even water laden, de laatste vers leveranciers die hun spullen kwamen leveren en het inschepen van de crew, 7.30 uur gingen de trossen los en werd er koers gezet richting Hoogmade waar we het eerste gezelschap in de Does gingen ophalen.

Mooi op tijd gingen om 9.00 uur de trossen los voor de afvaart naar Volendam. Gestart werd er natuurlijk met heerlijk vers gebak en koffie/thee. De vaarroute ging over de Ringvaart van de Haarlemmermeer, het Nieuwe meer en door Amsterdam richting de Oranje sluizen. Na de schutting werd er over een wat onstuimig Markermeer koers gezet richting Volendam. Op de verwachte tijd passeerden we de havenhoofden van Volendam en om 16.00 uur lagen we aangemeerd.

Boottocht Volendam, lekker eten en drinken aan boord van partyboot

De gasten konden een kleine 1.5 uur van boord om Volendam te gaan verkennen. Wel jammer dat het weer op dat moment niet mee zat maar toch gingen bijna alle gasten even van boord om het pittoreske plaatsje te bekijken.

Om 17.30 uur was iedereen weer terug aan boord en werd er gestart met een 3-gangendiner. Tegen 19.30 uur was iedereen uitgegeten en konden de gasten (helaas wel weer in de regen) naar de bussen wandelen.

Bewoners Oud Ade varen op terugreis vanaf Volendam mee!!

Gezellige boottochtDe volgende ochtend kwamen de bewoners van Oud Ade aan boord om mee terug te varen naar onze thuishaven. 11.30 uur gingen de trossen los en zodra we de havenhoofden uit waren hebben we een kleine 2 uur geweten dat we op een boot zaten. Het Markermeer was dankzij een iets aantrekkende Oostenwind (en dan was het nog maar een windkrachtje 3 à 4) zeer onstuimig. Gelukkig vonden de gasten het alleen maar prachtig en ook de schipper was aan het genieten. Voor het bedienend personeel was het wat minder maar ach gelukkig gebeurt dit nagenoeg nooit.

Wel moesten we hierdoor even wachten met het uitserveren van de soep want met deze golfslag was dit geen optie. Maar zodra we in rustiger vaarwater kwamen konden we gelukkig het programma voortzetten en hebben we ook deze gasten kunnen verwennen met een heerlijke lunch en diner.

19.30 uur kwam onze thuishaven in zicht en hiermee kwam een eind aan de leuke tweedaagse boottocht Volendam!!

Wij vonden het een geweldige dag en vonden het heel erg leuk dat wij dit weer voor de bewoners van Hoogmade en Oud Ade hebben mogen verzorgen!!

Wij danken beide bestuurs voor het vertrouwen wat zij in ons hebben en hopelijk zien we jullie volgend jaar terug!!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot