Home > Bruiloft op het water op partyboot Koningin Juliana

Bruiloft op het water op partyboot Koningin Juliana

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Robijnen bruiloft op het water gevierd op de partyboot van Rederij van Leersum

Bruiloft op de partybootMijn ouders waren twee keer eerder op een feest geweest dat op partyboot de Koningin Juliana werd gegeven. Dit leek ons ook wel een mooie manier om hun bruiloft op het water te vieren. We hebben uiteindelijk de verjaardag van mijn vader en mijzelf gevierd tezamen met het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders

Veel complimentjes gekregen over het diner buffet en de mooie inrichting van de partyboot Koningin Juliana!

Op de locatie aan de Kaagweg zijn we aan boord gestapt voor een mooie rondvaart door het Groene Hart (langs Oude Wetering/ Woubrugge/ Alphen en Leiden).

De afstemming met de mensen van Rederij van Leersum vooraf was erg prettig waarbij ook suggesties zijn gedaan met betrekking tot bijvoorbeeld het buffet en/of de tijden van vertrek et cetera.

Wij hebben een erg geslaagd feest gehad met onze familie en vrienden. Veel positieve reacties gekregen op met name het diner buffet, maar ook de mooie inrichting van de partyboot Koningin Juliana en natuurlijk de mooie vaartocht die is gemaakt!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot