Home > Bruiloft op partyboot van Varend Feesten was een succes

Bruiloft op partyboot van Varend Feesten was een succes

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

"De partyboot Koningin Juliana is een echte aanrader voor iedereen"

Trouwen op een fantastische bootOnze bruiloft op partyboot De Koningin Juliana van Varend Feesten was geweldig. Het is de mooiste boot in de omgeving, waar wij ons direct thuis voelden. Het is een sfeervolle partyboot, met een eigen keuken aan boord! Het meedenken, de flexibiliteit en de klantvriendelijkheid gaven de doorslag om op deze partyboot onze bruiloft te vieren.

Bruiloft op partyboot was geweldig!!

Wij zijn blij dat we ons huwelijk aan boord van de Koningin Juliana hebben gevierd. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij jullie. Alles was tip top in orde en het eten was heerlijk. De rondvaart over de Westeinderplassen en de Kaag was een mooie boottocht. Kortom de partyboot is een echte aanrader voor iedereen!

Letterlijk al onze gasten vonden het fantastisch. Bedankt voor jullie gastvrijheid en klantvriendelijkheid en graag tot ziens!

Marcel en Gonny - Hoofddorp

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot