Home > Bruiloft op partyboot de Koningin Juliana

Bruiloft op partyboot de Koningin Juliana

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Bruiloft op partyboot de Koningin Juliana was geweldig

Prachtige bruiloft op partybootOp 12 oktober 2012 zijn Ramon en Carlijn getrouwd. Wij kennen Ramon en Carlijn al een lange tijd en wij vonden het natuurlijk super leuk dat zij hun bruiloft op partyboot Varend Feesten hebben uitgekozen.

Trouwdag

Het bruidspaar is getrouwd in de kerk te Woudse Dom, waarna zij de receptie hebben gehouden bij dorpskroeg Café de Vergulde Vos. Om 18.00 uur zijn wij met onze partyboot de Koningin Juliana Rijpwetering ingevaren om vervolgens recht voor de Vergulde Vos aan te meren.

Feestavond op de partyboot

Van 18.00 uur tot 20.30 uur heeft het bruidspaar met een intiem gezelschap heerlijk kunnen dineren en even kunnen relaxen! Om 20.45 uur lagen we weer aangemeerd en konden de avondgasten van de bruiloft instappen voor de feestavond. En die feestavond was in één woord GEWELDIG!

Ramon en Carlijn bedankt en ook wij hebben van jullie trouwdag genoten. Wij wensen jullie heel veel geluk in jullie verdere toekomst!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot