Home > Bruiloft vieren op een partyschip

Bruiloft vieren op een partyschip

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Robijnen bruiloft vieren op een partyschip

Bruiloft op partyschipVrijdag 11 juli 2014 hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest varend gevierd op het partyschip de Koningin Juliana van Rederij van Leersum. Onze bruiloft vieren op een partyschip van Varendfeesten was een geweldige keuze.

Bruiloft vieren op een partyschip van VarendFeesten is voor herhaling vatbaar

Wij hebben gekozen voor een rondvaart door het prachtige Groene Hart en over de mooie Kagerplassen. Het was een geweldige belevenis ook het weer deed zijn uiterste best, we hadden een stralend mooie dag.

Geweldige belevenis op het water!

Dankzij het prachtige weer hebben we tot aan het buffet heerlijk kunnen genieten op het bovendek van de prachtige omgeving.

De bediening deed zijn uiterste best om iedereen van een drankje te voorzien, en de kok zorgde voor een heerlijk buffet. Na het eten was er nog voldoende tijd en ruimte om met zijn allen te feesten.

Na een grandioze vaartocht kunnen wij terug kijken op een fantastische Robijnen bruiloft en gaan wij alvast sparen om onze gouden bruiloft wederom aan boord van het partyschip de Koningin Juliana te kunnen vieren.

Groet,

Hans & Mieke Hoogervoorst- Ter Aar

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot