Dagtocht
Home > Dagtocht

Dagtocht

contact ons

Dagtochten & stedentrips op het water

Hier vindt u een overzicht van onze dagtochten en stedentrips.

Wilt u graag een dagtocht maken naar een andere stad?
Het team van Varend Feesten staat open voor andere ideeën en wensen. Zo heeft het partyschip o.a. plaatsen als Rotterdam, Amsterdam, Muiden, Volendam, Gouda, Zaandam, Loenen aan de Vecht en Alkmaar bezocht.

Dagtochten & stedentrips op het water

Meer dan 100 tevreden klanten

Frans en Mieke de Ridder
Frans en Mieke de Ridder

Bedrijfsuitje met overheerlijk buffet

Wij hebben een bedrijfsuitje mogen vieren op deze geweldige partyboot. Wat een beleving. Hele vriendelijke, hardwerkende mensen, continue aanbod van drankarrangement, een overheerlijk buffet met verse salades, goed vlees, sauzen, friet, stokbrood en kruiden crème en als afsluiter een overheerlijke sorbet met vers fruit. En aan het einde nog heerlijke koffie en thee. Daarnaast hadden we prima weer, waardoor het bovendek niet onbemand bleef. Het is te snel voorbij gegaan. Namens alle aanwezige collega's, hartelijk bedankt voor de mooie beleving......

Janine Smit
Janine Smit

Fantastische verjaardag met High Tea

Het was een fantastische middag ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag. Ik had de boeking moeten doen vanuit de andere kant van het land zonder van te voren met het team te kunnen kennismaken. Aan de hand van de reviews durfde ik dat wel aan. Het hele contact vooraf verliep erg prettig en de organisatie op de dag zelf helemaal top. De High Tea was zeer verzorgd en smakelijk. Volop ruimte op de boot en ondertussen van het uitzicht genieten. We hebben enorm genoten en alles is bespreekbaar met het team van Varendfeesten. Helemaal top!

Arco en Irene Bosman
Arco en Irene Bosman

Huwelijksjubileum op een boot

Wij zijn bij Varendfeesten terecht gekomen, omdat wij 25 jaar geleden onze bruiloft op dit partyschip hebben gevierd. Nu leek het ons heel erg leuk om voor ons 25 jarige jubileum met dezelfde huwelijksboot te gaan varen. De vaarroute die wij deze keer hebben gevaren was over de kagerplassen en het Braassemermeer. De gemaakte afspraken met de mensen van partyboot Koningin Juliana werden zeer goed nageleefd en wij kunnen dan ook zeggen dat het een plezierige rondvaart was met uitstekende bediening. Ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd. Mede hierdoor hebben wij een geweldige avond gehad!

Hans en Lida Pos
Hans en Lida Pos

Trouwen aan het water

Wij hebben onze bruiloft gevierd op de Koningin Juliana en we hebben een geweldige middag gehad! We wonen aan het water en wilden graag dat de boot voor ons huis kwam aanleggen om ons op te halen. Dit was gelukkig mogelijk en het was een grote verrassing voor onze gasten...

De ontvangst was hartelijk, het personeel erg aardig, de boot prachtig en het eten prima verzorgd. Wij hadden voor buffet Bakboord gekozen, dit was schitterend opgemaakt en smaakte heerlijk. De boot is echt een aanrader, met hoeveel personen je ook bent! Wij hebben genoten!

Beschikbare boten

Koningin Juliana

Koningin Juliana

185 passagiers

lees meer
Alexander -M

Alexander -M

70 passagiers

lees meer
Vrijbuiter

Vrijbuiter

50 passagiers

lees meer
Maria Cornelia

Maria Cornelia

30 passagiers

lees meer

Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een partyboot van Varendfeesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329.

             

    Selecteer uw schip

    Koningin Juliana
    Alexander -M
    Vrijbuiter
    Maria Cornelia