Home > Eten op een partyboot van Rederij van Leersum

Eten op een partyboot van Rederij van Leersum

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Mooie rondvaart met lekker drinken en eten op een partyboot van Varend Feesten

Eten op partybootVia internet zijn wij terecht gekomen bij de partyboot Koningin Juliana van Rederij van Leersum. Door te zoeken op varen en eten op een partyboot of rondvaartboot kwamen via Google terecht op de website www.varendfeesten.nl. Het zag er allemaal heel erg goed uit en dus hebben wij besloten met Rederij van Leersum in zee te gaan. De vaarroute was erg mooi en voor een aantal gasten herkenbaar. Wij hebben gekozen voor de route over de mooie Kagerplassen, Ringvaart van de Haarlemmermeer en het Braassemermeer waarbij we langs leuke plaatsjes als Oude Wetering, Warmond en Rijpwetering voeren.

Alles prima verzorgd bij Varend Feesten- Rederij van Leersum

Alles was door de crew van Varend Feesten prima verzorgd, wij hebben erg genoten van de vaartocht en zeker ook van het eten en drinken. Alleen de ontvangst met de Prosecco vonden wij wat rommeling, misschien een blad met glaasjes bij de ingang zou beter zijn. Van onze gasten hebben wij veel complimenten gehad over de goed verzorgde bootreis. Wij kijken terug op een zeer geslaagd feest.

Fam. Van Veen- Nieuw- Vennep

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot