Home > Feest vieren op partyboot van Varend Feesten

Feest vieren op partyboot van Varend Feesten

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

"Onze gasten en wij waren zeer enthousiast over varen op de partyboot Koningin Juliana"

Feest vieren op partyboot de Koningin Juliana was fantastisch. Via het internet kwamen we op de website van Varend Feesten en lazen wij goede referenties. Varen op de partyboot was een feest.

Feest vieren op partyboot de Koningin Juliana was geweldig!!

Enthousiaste gasten bootIn eerste instantie wilden wij de vaartocht door het Groene Hart maken. Maar men was bezig met een brug of viaduct waardoor er niet door ’t Groene Hart kon worden gevaren. We hebben daarom gekozen om te varen over de Kagerplassen en de Westeinderplassen. Dit was geen enkel probleem overigens want iedereen genoot en het weer speelde daar ook een heel positieve rol in.

Enthousiasme over de partyboot

Het varen op de partyboot voldeed aan onze verwachtingen, geheel zoals afgesproken. Alles was goed verzorgd en zag er schoon uit. Onze gasten en wij waren zeer enthousiast. Tijdens het varen over de Kagerplassen en de Westeinderplassen konden we heerlijk genieten op het bovendek in de zon met een hapje en een drankje. Het is een leuke manier om een feest te vieren. Zeer ontspannen en bijzonder!

Familie Keizer – Ouderkerk aan de Amstel

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot