Home > Groene Hart cruises

Groene Hart cruises

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Bij Rederij van Leersum kunt u Groene Hart Cruises boeken

Groene Hart cruisesRederij van Leersum ligt met haar twee opstaplocaties midden in het Groene Hart, zowel de Kagerplassen als de Westeinderplassen en Braassemermeer liggen vanaf deze twee locaties binnen handbereik. Rederij van Leersum is dan ook een ideaal rondvaartbedrijf om Groene Hart Cruises bij te boeken. Hieronder vindt u een leuke referentie van een van de klanten van Rederij van Leersum: Varen met de partyboot Koningin Juliana van Rederij van Leersum vonden wij een hele belevenis, wij hebben ook gekozen voor één van de Groene Hart Cruises die zij aanbieden. Onze rondvaart ging over de Braassemermeer, Woudwetering, Heijmanswetering, Oude Rijn, Zijl en de Kagerplassen.

Wij hebben het als zeer prettig ervaren

De afspraken die wij met de rederij vooraf hadden gemaakt werden voor de volle 100% uitgevoerd. Wij hebben het als zeer prettig ervaren, de bediening was optimaal, onze gasten waren ook zeer tevreden en vroegen ons wanneer gaan jullie weer varen? Wij danken de crew van VarendFeesten voor deze ontzettende fijne dag en wij zullen het nooit vergeten.

Jan en Annie van Vliet

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot