Home > Boottocht Groene Hart

Boottocht Groene Hart

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Prachtige boottocht Groene Hart met de partyboot van Varendfeesten!!

Tocht door Groene HartEen vaartocht sprak ons sowieso aan om ons huwelijksfeest met de familie te vieren. De eerste (prettige) kennismaking met de vertegenwoordiger van de Rederij van Leersum, Peter Peels was erg fijn en mede hierdoor hebben wij besloten om de boottocht Groene Hart met het partyschip Koningin Juliana van Varendfeesten te gaan maken.

Verder werden de gemaakte afspraken volledig volgens afspraak nageleefd en kunnen wij namens onszelf het volgende zeggen (en tevens op basis van de reacties die wij na afloop van de gasten hebben gekregen):

In alle opzichten een zeer geslaagde dag; de combinatie van een boot met meerdere mogelijkheden (binnen, op het achterdek, op het voordek of op het bovendek zitten), de prachtige omgeving van de route, het uitstekend verzorgde buffet, de prettige bediening en het aangename weer hebben allemaal hiertoe meegewerkt.

Hoe de dag is ervaren kan het beste samengevat worden met het zeer stellig uitgesproken antwoord van onze 92-jarige (schoon)moeder op de vraag aan haar na afloop of zij het naar haar zin had gehad: REUSACHTIG!

Fam. Lankhaar- Krimpen aan den IJssel

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot