Home > Huwelijksfeest op een partyboot van Varendfeesten

Huwelijksfeest op een partyboot van Varendfeesten

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana als feestlocatie voor het huwelijksfeest van het bruidspaar Petra en Ian!

Bruidstaart snijdenWij wonen momenteel in Amerika en wilden graag ons huwelijksfeest op een partyboot in Nederland. Dit omdat ik daar vandaan kom. Ians familie vloog voor een paar dagen naar Nederland vanuit Australië en Maleisië.

Wij wilden voor onszelf en onze gasten dus een leuke dag hebben waarop we wat van Nederland zouden zien, inclusief het gebied waar ik ben opgegroeid.

Wij zijn vanaf het park in Warmond vertrokken en zijn toen via het Norremeer langs de Laak gevaren (waar ik opgegroeid ben) naar de Kaag gevaren. Vervolgens zijn we via de Kever en het Spijkerboor weer bij het Joppe uitgekomen.

Het varen was boven verwachting!!

Peggy en Peter zijn alle afspraken en verzoeken die wij hadden nagekomen. Ze waren zeer flexibel om ons een aantal keer aan boord te laten komen en dingen door te spreken zodat zowel ik als mijn aanstaande de boot konden zien. Alle afspraken betreffende allergieën en andere wensen voor onze gasten waren tot in de puntjes verzorgd. Het feit dat dit alles geregeld was terwijl momenteel in een ander land wonen nam heel veel stress bij ons weg met de voorbereidingen. We mochten zelf ook een dag voor de bruiloft de tafelopstelling bedenken en alles klaar zetten met onze eigen spulletjes voor de bruiloft. Dit alles laat duidelijk zien hoe Peter en Peggy er alles aan gedaan hebben om het ons naar de zin te maken.

We hebben een onvergetelijke dag gehad en wij zijn hun nog steeds dankbaar!!

Romantische trouwlocatieDe boottocht was geweldig en ook al was het buiten koud, binnen was het warm en genoten wij en onze gasten volop van het uitzicht. De bruidstaart was heerlijk en het eten was geweldig met topkwaliteit aan vlees. Peggy had ook prachtige bloemen verzorgd zodat alles super feestelijk was. Dat tezamen met vriendelijk personeel hadden we het ons niet beter kunnen wensen en het heeft deze dag fantastisch gemaakt.

Wij raden het een ieder zeker aan die er een bijzonder feest van wil maken!!

Petra Vergeer & Ian Rodgers - Amerika

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot