Koningin Juliana
Home > Ships > Koningin Juliana

Koningin Juliana

185 passagiers

contact ons

Wij heten u van harte welkom aan boord van de Koningin Juliana.
Dit partyschip is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem, Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dankzij de veelzijdigheid van dit partyschip zijn alle denkbare feesten mogelijk. Daarom nodigen wij u graag uit om eens een kijkje aan boord van het prachtige partyschip de Koningin Juliana te komen nemen. Tevens kunnen wij dan al uw wensen doorspreken.

De afmetingen van de Koningin Juliana zijn: lengte 28.00, breedte 7.65 en hoogte 5.40 meter. De diepgang is 1.40 meter. Er is stroom aanwezig van 12 en 220 volt, 2 binnen dekken, een voor-, achter- en panoramadek. Ook is er muziek via USB en Bluetooth, een microfoon en geluidsinstallatie, toilet (ook voor minder-validen), rolstoelliften, keuken en dansvloer aanwezig. Bovendien zijn er twee riante salons (verwarmd) met ieder zijn eigen gezellige scheepsbar. Er kunnen maximaal 185 passagiers me.

Dankzij de unieke sfeer die het partyschip uitstraalt is partyboot de Koningin Juliana een unieke feestlocatie en uitermate geschikt voor al uw feesten en partijen.

Mogelijkheden en tussenstops

Wilt u meer uren varen dan de voorgestelde tochten/rondvaarten? Dan zijn opvolgende kosten € 275,00 per uur
Voorvaarkosten naar gewenste locatie zijn € 120,00 per uur (anders dan opstappen bij onze Rederij)

Extra tussenstops zijn:

 • Het bezoeken van het Vogelpark Avifauna, 1 uur € 9,75 p.p.
 • Een rondleiding door de kaasmakerij, 1 uur € 6,50 p.p.
 • Een rondleiding op de Asperge boerderij, 1 uur € 7,50 p.p.
 • Klompengolf in de polder, 1,5 uur € 7,50 p.p.

Even stoppen en wandelen in de natuur, recreatie eiland de Hemmen is all-in bij de huurprijs van het schip. Als u hier gebruik van wilt maken, graag dit dan aangeven op het contactformulier.

Mogelijkheden en tussenstops

Onze routes

Alle routes
1 t/m 3 uur
4 t/m 6 uur
7 t/m 9 uur
Merentocht Groene Hart
Merentocht Groene Hart (Koningin Juliana)

Hierbij gaat u door het Braassemermeer, Kagerplassen en Wijde Aa. U vaart langs Woubrugge, Hoogmade, Leiderdorp, Leiden, Warmond, Kaagdorp, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Oude Wetering. Deze route duurt in totaal 4 uur.

€ 1150,00 euro

Merentocht Westeinderplassen
Merentocht Westeinderplassen (Koningin Juliana)

Hierbij gaat u door Steiger, Ringvaart, Zwet, Kleine Poel, Grote Poel en Pieter Leendert. Wij varen langs Leimuiden, Aalsmeer, Rijsenhout en Roelofarendsveen. Hier zijn vele jachthavens en leuke recreatiegebieden. Dit alles duurt 2 tot 3 uur.

€ 875,00 euro

Rondvaart Braassemermeer
Rondvaart Braassemermeer (Koningin Juliana)

Het Braassemermeer ligt aan Roelofarendsveen en Rijnsaterwoude. Wij varen door Steiger, Ringvaart, Wetering, Braassemermeer en Wijde Aa. Onderweg ontdekt u het prachtig natuurgebied de Hemmen. Deze route duurt 1 tot 2 uur.

€ 875,00 euro

Rondvaart Kagerplassen
Rondvaart Kagerplassen (Koningin Juliana)

De Kagerplassen staan bekend om haar vele molens. Tijdens deze tocht komt u langs Rijpwetering, Warmond, Oud Ade en Sassenheim. Onderweg zult u diverse eilanden, polders en rietsloten tegenkomen. Deze boottocht duurt 2 tot 4 uur.

€ 875,00 - € 1150,00 euro

Route over de Vliet
Route over de Vliet (Koningin Juliana)

Deze route gaat langs Delft, Den Haag, Leidschendam en Leiden met daartussen verassend mooie landelijke gebieden. Wij varen over de Kagerplassen, de Vliet, Oude Rijn en Woudwetering/ Braassemermeer. Deze vaart duurt 7 uur.

€ 1975,00 euro

Tour Ringvaart Haarlemmermeer
Tour Ringvaart Haarlemmermeer (Koningin Juliana)

De Ringvaart Haarlemmermeer staat bekend om zijn zeer goede kwaliteit viswater. Bij deze boottour komt u onder andere langs het Amsterdamse bos, Schiphol, Aalsmeer, Zwanenburg en Lisse. De tocht duurt 2 tot 5 uur, afhankelijk van uw wensen.

€ 875,00 - € 1425,00 euro

Vaartocht Noord-Holland
Vaartocht Noord-Holland (Koningin Juliana)

Deze tocht brengt ons langs de Westeinderplassen, Schiphol en het Amsterdamse Bos. We varen door de Nieuwe Meer sluis, Kostverlorenvaart, het IJ, Amstel, Aarkanaal en Oude Rijn. Het duurt 2 uur en is uit te breiden naar 9 uur.

€ 875,00 - € 2525,00 euro

Boottocht Volendam
Boottocht Volendam (Koningin Juliana)

Bij deze fantastische dagtocht varen wij door de Ringvaart, Nieuwe Meer, Kostverlorenvaart, Houthaven, het IJ, Oranjesluizen en het Markermeer. Onderweg passeren we het Forteiland Pampus. Dit duurt in totaal 6 tot 7 uur.

€ 1700,00 - € 1975,00 euro

Boottocht Zuid-Holland
Boottocht Zuid-Holland (Koningin Juliana)

Hierbij komt u langs Leiderdorp, Koudekerk a/d Rijn, Woubrugge en Alphen a/d Rijn. We varen via de Heimanswetering, Woudwetering, Braassemermeer en Ringvaart van de Haarlemmermeer. Dit is vanaf 2 uur en uit te breiden naar 9 uur.

€ 875,00 - € 2525,00 euro

Rondvaart Haarlem
Rondvaart Haarlem (Koningin Juliana)

Tijdens deze rondvaart passeert u Kaagdorp, Kaageiland, Lisse, Hillegom en Zwanenburg. We varen onder andere door de Ringvaart en het Spaarne. Onderweg kunt u de St. Bavokerk en koepelgevangenis zien. Het duurt circa 7 uur, exclusief tussenstops.

€ 1975,00 euro

Route Amsterdam Haarlem Cruise
Route Amsterdam Haarlem Cruise (Koningin Juliana)

We varen door de Nieuwe Meer sluis, Kostverlorenvaart, het IJ, Noordzeekanaal, zijkanaal C, sluis bij Spaarndam en de Ringvaart. U komt langs Bennebroek, Hillegom, Lisse, Kaagdorp en Kaageiland. Dit duurt 8 tot 9 uur en is ook andersom te varen.

€ 2250,00 - € 2525,00 euro

Route Zaanse Schans Zaandam
Route Zaanse Schans Zaandam (Koningin Juliana)

Deze route brengt u langs Burgerveen, Leimuiden, Rijsenhout, Aalsmeer, Schiphol, Amstelveen en Amsterdam. Na de rondvaart kunt u de molens van de Zaanse Schans bekijken en wordt u met de bus terug gebracht. Deze route duurt 4 tot 5 uur.

1150-1425 euro

Vaarroute Amsterdam
Vaarroute Amsterdam (Koningin Juliana)

Hierbij vaart u door de Ringvaart, Nieuwe Meer, Kostverlorenkade, het IJ en de Houthaven. We passeren Aalsmeer, Rijssenhout, Schiphol en het Amsterdamse bos. Er zijn tal van mogelijkheden voor een tussenstop. De tocht duurt 6 tot 7 uur.

€ 1700,00 - € 1975,00 euro

Vaartocht Leidschendam
Vaartocht Leidschendam (Koningin Juliana)

We varen via de Kagerplassen, Zijl, Rijnschiekanaal, Oude Rijn, Heimanswetering, Woudwetering, Braassemmermeer en Ringvaart. U kunt ervoor kiezen om in Leidschendam een korte wandeling te maken met uw gasten. De route duurt 7 uur.

€ 1975,00 euro

Partyboot Leiden tour
Partyboot Leiden tour (Koningin Juliana)

Tijdens deze tour varen we het rondje Groene Hart varen, waarbij we via de Oude Rijn langs Leiden varen. Tevens kunnen we een tussenstop maken in Leiden, zodat u de stad kunt gaan verkennen. Deze route duurt ongeveer 3 tot 4 uur.

€ 875,00 - € 1150,00 euro

Boottocht Gouda
Boottocht Gouda (Koningin Juliana)

Deze tocht gaat via Braassemermeer, de Gouwe en de Ringvaart. U komt langs Oude Wetering, Woubrugge, Alphen a/d Rijn, Boskoop en Waddinxveen. In Gouda kunt u een wandeling maken, indien u dit wenst. De vaart duurt 7 uur.

€ 1975,00 euro

Route/tocht naar wens
Route/tocht naar wens (Koningin Juliana)

Wij bezoeken de gehele regio, zo ook de Duin en bollenstreek en van Amsterdam tot Gouda. Dagtochten naar Delft, Katwijk, Gouda, Amsterdam, Leidschendam, Den Haag en de Nieuwkoopse Plassen. De tijdsduur en route bepaalt u zelf.

€ 875,00 - € 2525,00 euro

Eten en drinken

Recreatie eiland van Varendfeesten voor een gezellige tussenstop tijdens uw rondvaart.

 • Een totaal verzorgde BBQ
 • Sport en spel voor jong en oud

Tijdens de rondvaart op onze partyboot kunt u genieten van onder andere heerlijke buffetten, lunches, luxe hapjes, desserts, een High Tea en heerlijke drankjes. Alles wordt verzorgd door de catering aan boord. Partyboot Koningin Juliana heeft in beide salons haar eigen gezellige scheepsbar. Dankzij de eigen keuken aan boord bieden wij u zeer uitgebreide buffetten aan met dagverse producten. Tijdens het buffet zal onze kok de warme gerechten vers bakken.
Al onze buffetten gaan vanaf 25 personen en zijn aan te passen naar uw wensen, tevens kunnen wij ook à la carte serveren. De keuze van de menu’s zijn dan afhankelijk van het aantal personen. In overleg met één van onze koks zullen wij samen met u een menu samenstellen dat past bij uw wensen. Aan boord kan er zowel binnen als buiten gegeten worden.

Onze Rederij beschikt over een eigen recreatie eiland in het Braassemermeer. Op verzoek kunnen wij hier stoppen voor arrangement Groene Hart BBQ tocht. In 4 uur varen we met uw gasten een rondje waarin we verschillende dorpen passeren en diverse sloten en meren bevaren. Na afloop staat er op het recreatie eiland een luxe BBQ pakket klaar met diverse sausen, stokbrood en salades. Terwijl de kinderen zich vermaken in de aanwezige speeltuin, kunnen uw gasten genieten van de rust, ruimte en natuur onder het genot van de BBQ.

Kinderpartijtjes met varen, zwemmen en speeltuin met na afloop patat of pannenkoeken eten op het recreatie eiland, behoort tevens tot de mogelijkheden.

Eten en drinken

Ons menu

Alle arrangementen
Lunch
Borrel
BBQ
Diner
Desserts
Drankjes
BBQ buffet Zweiland
BBQ buffet Zweiland

Dit BBQ buffet bestaat uit huzarensalade, huisgemaakte zalmpastasalade, gevulde salade met kip, groot scala vers fruit, rauwkostschotel, assortiment van verse sla, gebakken aardappelschijfjes en friet, diverse vleesgerechten met warme en koude sausjes en stokbrood met smeersels. Het buffet is uit te breiden met luxe barbecuespiesen en visgerechten. Zie de prijslijst voor de specificaties.

27,95 euro p.p.

Diverse koude hapjes
Diverse koude hapjes

U kunt kiezen uit kaas en worst, gevuld eitje, bruchetta op toast, stokbroodje brie, wrap zalm of ham, canapé gerookte zalm, stokbroodje palingfilet, spiesje mozzarella, carpaccio toast, vitello tonnato, gemarineerde tonijn etc. Zie prijslijst voor alle mogelijkheden.

Download hier onze prijslijst

Diverse warme hapjes
Diverse warme hapjes

Keuze uit bittergarnituur, luxe bittergarnituur, bitterballen, gehaktballetjes, mini quiche, stokbroodje tomaat/mozzarella, mini broodje hamburger etc. Zie de prijslijst voor alle mogelijkheden.

Download hier onze prijslijst

Borrelhapjes assortiment Stuurboord
Borrelhapjes assortiment Stuurboord

Bijvoorbeeld assortiment Stuurboord, bestaande uit: nootjes en pinda's op tafel, 2x kaas en worst en 2x bittergarnituur. Het is een mix van koude en warme hapjes, ideaal voor tussendoor of 's avonds bij de borrel. Er zit voor iedereen wel wat lekkers tussen. Bovendien hoeft u zelf geen keuze te maken uit de hapjes, dit is al samengesteld. Zie voor meer borrel assortimenten de prijslijst.

4,25 euro p.p.

Borrelhapjes assortiment Bakboord
Borrelhapjes assortiment Bakboord

Het assortiment Bakboord bestaat uit: gemengde zoutjes en kaaskoekjes op tafel, 1 mix van koude hapjes, 1 mix van warme hapjes, 1 bitterbal 'Van Dobben' en 1x bittergarnituur. Dankzij dit assortiment hoeft u zelf niet meer de hapjes samen te stellen. Bovendien is er voldoende keuze voor alle gasten. Deze mix van warme en koude hapjes is ideaal voor tussendoor of een feest in de avond.

8,25 euro p.p.

Borrelhapjes assortiment Midscheeps
Borrelhapjes assortiment Midscheeps

Dit luxe assortiment Midscheeps bestaat uit: een mix van luxe noten op tafel, 2x een mix van warme hapjes, 1 mix van koude hapjes en één warm hapje tomaat en mozzarella. Dankzij deze mix aan koude en warme hapjes zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Bovendien hoeft u niet meer te kiezen welke hapjes u wilt, dit is al samengesteld. Ideaal voor 's avonds op een feest of bruiloft.

10,75 euro p.p.

Borrelhapjes assortiment Captains
Borrelhapjes assortiment Captains

Dit luxe en uitgebreid Captains assortiment aan borrelhapjes bestaat uit: een mix van luxe noten op tafel, plateautjes kaas, worst, ham en olijven op de tafels, 1x mini satéstokjes met kroepoek en gebakken uitjes, 1 luxe bittergarnituur en 1 gehaktballetje. Dit pakket is ideaal voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of jubileum. Er is voldoende keuze aan hapjes voor al uw gasten.

12,50 euro p.p.

High Tea
High Tea

Deze High Tea bestaat uit: luxe belegde sandwiches, huisgemaakte monchou, brownies en scones, profiteroles, tiramisu-gebakjes, bavarois longueurs, diverse soorten petit fours en muffins, gevulde bonbons, roombotercake met slagroom, huisgemaakte lauwwarme quiche, groot scala van vers fruit en diverse soorten thee. Perfect voor speciale gelegenheden. Zie de prijslijst voor alle specificaties

24,95 euro p.p.

Voor bij de koffie
Voor bij de koffie

Voor bij de koffie kunt u kiezen uit: cake, petit four en française, luxe gebak, een bonbon of bruidstaart. Kunt u niet kiezen, dan kunt u voor ons koffie assortiment kiezen met onder andere cake, bonbons en slagroomsoesjes. Zie de prijslijst voor alle specificaties.

Download hier onze prijslijst

Brunchbuffet
Brunchbuffet

Dit buffet bestaat uit diverse luxe broodjes, luxe vleeswaren, beleg (zoals jam en pasta), kaasschotel, luxe huzarensalade, zalmschotel, huisgemaakte quiche lorraine, pasteitje met verse ragout, rundvleeskroket, gekookte eitjes, diverse zoetigheid, groot scala van vers fruit, (room)boter, romige yoghurt-kwark, (karne)melk, vruchtensappen, koffie en thee. Zie de prijslijst voor meer informatie.

24,95 euro p.p.

Standaard lunch
Standaard lunch

De standaard lunch bestaat uit een kopje huisgemaakte verse groentesoep, overheerlijk broodje rundvleeskroket, broodje ham of kaas en melk of karnemelk, één per persoon. Deze lunch wordt in onze eigen keuken bereidt. Het wordt gebruikelijk uitgeserveerd, maar is wel op diverse manieren uit te breiden of aan te passen. Zo kunt u zelf bepalen wat voor soort lunch u wenst voor uw gasten.

13,50 euro p.p.

Koffietafel de luxe
Koffietafel de luxe

Deze uitgebreide koffietafel bestaat uit een kopje verse soep van de dag, broodje rundvleeskroket, harde broodjes, bolletjes en luxe sandwiches belegd met onder andere kruidenkaas, carpaccio, zalm met roomkaas of kiprollade. Verder zit er heerlijk gesorteerd handfruit bij (appel, banaan en mandarijn) en koffie, thee, vruchtensappen en (karne)melk. Zie de prijslijst voor alle specificaties.

21.95 euro p.p.

Soepen (per kop)
Soepen (per kop)

Bij de soepen kan er gekozen worden uit groente- of tomatensoep € 4,75, kippensoep € 4,95, champignon- of courgette soep € 4,95 per kop. Dankzij dit ruime aanbod aan soep zit er voor een ieder wel wat heerlijks tussen, men kan zelf kiezen wat hij/zij wilt. Deze soepen worden vers bereid vanuit onze eigen keuken aan boord. En het kan ook gecombineerd worden met een belegd broodje.

Download hier onze prijslijst

Belegde broodjes (per stuk)
Belegde broodjes (per stuk)

Hierbij heeft u keuze uit een broodje met ham, kaas, salami, rosbief, varkensrollade, gezond ham/kaas, kroket, frikandel, hamburger of warme beenham vanaf €2,75 per stuk. Ook bieden wij een pitabroodje shoarma € 5,75 per stuk luxe belegde broodjes vanaf € 4,75. De prijzen zijn afhankelijk van het soort brood (hard of zacht) dat u kiest. Zie onze prijslijst voor meer informatie.

Download hier onze prijslijst

Lunch op tafel
Lunch op tafel

De lunch op tafel bestaat uit diverse broodjes hard/zacht, boterhammen, krentenbrood, vleeswarenplateau, plateautjes met diverse kaas, mandjes met divers zoet beleg, mandjes met boter, rundvlees- of groentekroket en een glaasje (karne)melk, koffie of thee. Deze lunch is eventueel uit te breiden met een kopje verse soep, handfruit of een dessert, indien u dit wenst.

14,50 euro p.p.

Buffet Spijkerboor
Buffet Spijkerboor

Dit luxe buffet Spijkerboor bestaat uit huzarensalade, pastasalade, aardappelsalade, koude vleeswaren schotel, rauwkostschotel, vers gesneden sla met mandarijn, brieschotel, warme pasteitjes met ragout, Oosters curry-gerecht met kip en groenten, gehaktballetjes in saté, malse spareribs, gefrituurde aardappelkroketjes en gekookte witte rijst. Zie prijslijst voor meer informatie.

26.50 euro p.p.

Buffet Koppoel
Buffet Koppoel

Het buffet Koppoel bestaat uit een luxe rundvleessalade, één pastasalade met zalm en één met gerookte kip, haringschotel, Noorse zalmschotel, rauwkostschotel, kaasplank, koud tapasplateau, verse voorjaarssla, Nasi Goreng, malse stukjes saté van kippendij, schnitzelreepjes in saus, malse kippenkluifjes, krokante friet en Vietnamese loempia's. Zie de prijslijst voor alle specificaties.

29,50 euro p.p.

Buffet Juliana
Buffet Juliana

Een heerlijk buffet met rundvleessalade, carpaccio, haringschotel, gerookte zalm, makreel meloen rauwe ham, assortiment van salades, stoofpotje van heerlijk mals stoofvlees, varkenshaaspuntjes, huisgemaakte knoflookspaghetti, kalkoentournedos in witte wijn saus en nog veel meer.

32,95 euro p.p.

Buffet Captains
Buffet Captains

Dit buffet bestaat uit waldorfsalade, pastasalade van zalm en één van spinazie, Noorse zalmschotel, gerookte palingfilet, kalfsfricandeau met kappertjes, mango-chutneysalade met kip, rauwkostschotel caprese, carpaccio van runderlende, warme gamba's in saus, wokgerecht met gamba's, geratineerde champignons, gekruide aardappelpartjes, kogelbiefstukjes, eendenborstfilet en warme beenham.

36,95 euro p.p.

Buffet Chinees/Indisch
Buffet Chinees/Indisch

Dit Chinees/Indisch buffet bestaat uit Nasi en/of Bami Goreng, witte rijst, Babi Ketjap, saté Ajam, Fricandeau pan, Sambal Goreng Ajam, Udang Goreng Kari, Gado Gado, mini groenteloempia's, Foe Yong Hai, Lapis Legit, Ketjap Telor, lyche's op lichte siroop, Seroendeng, gebakken uitjes, sambal, Atjar en kroepoek. Dit overheerlijk buffet wordt ook bij ons aan boord vers bereid tijdens de tocht.

28.50 euro p.p.

Buffet Bourgondisch
Buffet Bourgondisch

Het buffet Bourgondisch bestaat uit een luxe huzarensalade, pastasalade met kip en pesto, rauwkostsalade, aardappelgratin met oude kaas, shoarmareepjes met knoflooksaus en pitabroodje, malse spareribs, Nasi Goreng, krokante friet, vers gebakken broodbrood met huisgemaakte kruidenboter en tapenade. Dit wordt bereid vanuit ons eigen kombuis.

25,50 euro p.p.

Matrozenbuffet
Matrozenbuffet

Het Matrozenbuffet bestaat uit een andijviestamppot, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, hutspot (peen/ui), verse gehaktballen in jus, heerlijke malse sukadelapjes en rookworst. Dit buffet kan eventueel uitgebreid worden met soep, wat € 3,50 per persoon extra kost. U kunt hierbij kiezen uit erwten- en/of bruinenbonensoep. Bij dit buffet wordt verse stokbrood met smeersel geserveerd.

21.50 euro p.p.

Sorbet buffet
Sorbet buffet

Ons sorbet buffet bestaat uit ambachtelijk roomijs in diverse smaken, groot scala van vers fruit (seizoensgebonden), warme geflambeerde kersen, vers geslagen slagroom en krokante ijskoekjes. Dit overheerlijk en voordelig buffet is in elk seizoen te bereiden. Wij bereiden het aan boord, waardoor uw gasten tijdens de boottocht kunnen genieten van een heerlijk dessert uit eigen keuken.

7,95 euro p.p.

Grand dessert
Grand dessert

Ons luxe Grand dessert bestaat uit een ijsbombe en ijstaarten in diverse smaken, witte, bruine chocolade en karamel ijstruffels, bavarois en crème longueurs in meerdere smaken, tiramisu met chocoladesaus, profiteroles gevuld met slagroom, huisgemaakte monchou met verse bosbessen en bramen, crème petit fours, chocolademousse en vers geslagen room. Vers bereid van eigen kombuis.

10,95 euro p.p.

Mono dessert en ijstaarten
Mono dessert en ijstaarten

Hierbij kunt u zelf kiezen van welke desserts u wilt gebruikmaken. U kunt kiezen uit een ijssorbet, feestelijke ijstaart, bavarois of tiramisu, verse aardbeien met roomijs en slagroom, Trio van ijs en parfait of kaasplankje met stokbrood of een bruidsijstaart (op standaard). U kunt volledig zelf de gewenste smaken kiezen. Zie de prijslijst voor alle specificaties.

Download hier onze prijslijst

Welkomstdrankjes
Welkomstdrankjes

U kunt bij ons uit diverse soorten welkomstdrankjes kiezen voor een onvergetelijk feest of uitje. U heeft keuze uit koffie met gebak, Kir Royal, champagne, prosecco (wit, rosé) of schipperbitter. Uiteraard kunnen wij op verzoek zorgen voor andere merken en/of dranken. De totaalprijs wordt na afloop berekend.

Download hier onze prijslijst

Nationale bar
Nationale bar

Bij de Nationale bar kunt u kiezen uit koffie/thee, bier, wijn, alcoholvrij bier, Radler, frisdranken, Ice tea, vruchtensappen, Fristi etc. Voor het volledige assortiment zie onze prijslijst.

Download hier onze prijslijst

Internationale bar
Internationale bar

Bij onze Internationale bar heeft u keuze uit Amaretto di Saronno, Baileys, Grand Marinier, Cointreau, Tia Maria, whisky, Bacardi, Wodka, Gin, whisky etc. voor het volledige assortiment zie onze prijslijst. U kunt zelf uiteraard ook andere merken en/of dranken aangeven die u wenst.

Download hier onze prijslijst

Eiland BBQ standaard
Eiland BBQ standaard

De BBQ standaard bestaat uit 3 stokjes kip saté, een runder hamburger, BBQ worst, huzarensalade , stokbrood kruidenboter en diverse sauzen. We stoppen hiervoor op ons recreatie eiland, waar de kinderen ook kunnen spelen in de speeltuin. Op het eiland kunt u genieten van de rust, ruimte, het water en de natuur. Bovendien zijn er voldoende banken met tafels aanwezig, waar men kan eten.

21,50 euro p.p.

Eiland BBQ de luxe
Eiland BBQ de luxe

De BBQ de luxe bestaat uit 3 stokjes kip saté, een runder hamburger, 1 kipfilet op stok, peper biefstuk, shaslick, huzarensalade, stokbrood kruidenboter en diverse sauzen. Hiervoor wordt er gestopt op ons recreatie eiland, waar u kunt genieten van de rust, ruimte, het water en de natuur. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. U kunt zelf bepalen wanneer u de tussenstop wilt.

26,50 euro p.p.

BBQ kinderpakket incl. cadeautje
BBQ kinderpakket incl. cadeautje

Dit pakket bestaat uit divers BBQ vlees voor kinderen, zoals een hamburger, BBQ worst en diverse sauzen. Bovendien krijgt elk kind er een gratis cadeautje bij. Er kan hiervoor gestopt worden op een recreatie eiland, waar een speeltuin aanwezig is voor de kinderen. De tussenstop kan ingelast worden wanneer u wilt en er zijn voldoende banken en tafels aanwezig, waar iedereen kan eten.

9,95 euro p.p.

Offerte aanvragen voor de Koningin Juliana

Wilt u de Koningin Juliana van Varendfeesten huren? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329. U kunt hierbij zelf uw wensen aangeven.

             

  Ontvangst met (Drankjes)

  Niet van toepassing
  Koffie / thee 2 x p.p. € 4,80 p.p.
  Koffie/ thee 2 x p.p. + Luxe gebak € <span style="">8,55 </span><span style="">blz.p.</span>
  Kir Royal € 5,50 p.p.
  Prosecco (wit, rosé) € 5,25 blz.p.
  Schipperbitter € 3,75 p.p.
  Champagne (methode d`champagnoise) € 6,25 blz.p.

  Ontvangst met (Patisserie)

  Niet van toepassing
  Cake € 1,60 p. stuk
  Bonbon € 0,95 p. stuk
  Bruidstaart € 7,50 blz.p.
  Luxe gebak € 3,75 p. stuk
  Petit four en française € 2,90 p. stuk  
  Koffie assortiment € 2,45 blz.p.

  Lunch

  Niet van toepassing
  High Tea € 24,95 p.p.
  Brunchbuffet € 24,95 p.p.
  Standaard lunch € 13,50 p.p.
  Koffietafel de luxe € 21.95 p.p.
  Soepen (per kop) Zie prijslijst
  Belegde broodjes (per stuk) Zie prijslijst
  Lunch op tafel € 14,50 p.p.

  Borrelhapjes

  Niet van toepassing
  Diverse koude hapjes Zie prijslijst
  Diverse warme hapjes Zie prijslijst
  Borrelhapjes assortiment Stuurboord € 4,25 p.p.
  Borrelhapjes assortiment Bakboord € 8,25 p.p.
  Borrelhapjes assortiment Midscheeps € 10,75 p.p.
  Borrelhapjes assortiment Captains € 12,50 p.p.
  Voor bij de koffie Zie prijslijst

  Diner

  Niet van toepassing
  BBQ buffet Zweiland € 27,95 p.p.
  Buffet Spijkerboor € 26.50 p.p.
  Buffet Koppoel € 29,50 p.p.
  Buffet Juliana € 32,95 p.p.
  Buffet Captains € 36,95 p.p.
  Buffet Chinees/Indisch € 28.50 p.p.
  Buffet Bourgondisch € 25,50 p.p.
  Matrozenbuffet € 21.50 p.p.
  Eiland BBQ standaard € 21,50 p.p.
  Eiland BBQ de luxe € 26,50 p.p.
  BBQ kinderpakket incl. cadeautje € 9,95 p.p.

  Desserts

  Niet van toepassing
  Sorbet buffet € 7,95 p.p.
  Grand dessert € 10,95 p.p.
  Mono dessert en ijstaarten Zie prijslijst

  Drankjes

  Niet van toepassing
  Welkomstdrankjes Zie prijslijst
  Nationale bar Zie prijslijst
  Internationale bar Zie prijslijst

  Vaartocht voorkeur

  Boottocht Gouda
  Boottocht Volendam
  Boottocht Zuid-Holland
  Merentocht Westeinderplassen
  Merentocht Groene Hart
  Partyboot Leiden tour
  Rondvaart Braassemermeer
  Rondvaart Haarlem
  Rondvaart Kagerplassen
  Route Amsterdam Haarlem Cruise
  Route Zaanse Schans Zaandam
  Route over de Vliet
  Route/tocht naar wens
  Vaartocht Noord-Holland
  Vaartocht Leidschendam
  Vaarroute Amsterdam
  Tour Ringvaart Haarlemmermeer

  Veelgestelde Vragen

  Kan ik opstappen op andere locaties?

  Ja, dit kan. Houd wel rekening met voorvaarkosten.

  Zijn de schepen bereikbaar voor mindervaliden?

  Ja, er zijn rolstoelliften en invaliden toiletten aanwezig.

  Zijn de schepen verwarmd als het minder weer is?

  Ja, onze schepen zijn voorzien van verwarming.

  Zijn eigen meegebrachte consumpties toegestaan?

  Nee, dit is niet toegestaan. Met uitzondering van nader overeengekomen kurkgelden.

  Bekijk de boot van binnen

  Bekijk de gehele boot van binnen door hier te klikken