Home > Partyboot langs Haarlem en Amsterdam

Partyboot langs Haarlem en Amsterdam

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Met de partyboot langs Haarlem en Amsterdam!

Rondvaart AmsterdamOp 20 mei 2013 gingen de trossen al vroeg los om ervoor te zorgen dat onze partyboot Koningin Juliana op tijd bij het Cruquius museum aanwezig was voor de rondvaart Haarlem Amsterdam met de partyboot.

Om 11.00 uur waren we dan ook mooi op tijd aanwezig om de gasten van Jan en Rietje en Piet en Polly te ontvangen. 11.15 uur was het gezelschap compleet en werd er onder het genot van koffie met wat lekkers koers gezet richting Haarlem. Na de schutting bij Spaarndam werd de tocht vervolgd via zijkanaal C naar het Noordzeekanaal. Bij Amsterdam aangekomen draaiden we via de Houthaven de Korstverlorenvaart op om met de partyboot dwars door Amsterdam te varen. Bij het Nieuwe meer sluis nog een schutting en vervolgens werd er via het Nieuwe meer koers gezet naar  de Ringvaart van de Haarlemmermeer om vervolgens langs Schipholrijk, Aalsmeer, Rijssenhout, Burgerveen en Leimuiden weer terug te varen naar onze thuishaven.

Gezellige rondvaart door Haarlem en Amsterdam met familie en vrienden!

Onderweg werd er volop genoten van een uitgebreid Brunchbuffet en in de middag werd er onder het genot van lekkere hapjes gezellig geborreld. Helaas was het weer ons deze dag niet gunstig gezind en heeft het vanaf 13.00 uur geregend. Maar gezelligheid moet je zelf maken en daar heeft het gezelschap ruim gehoor aan gegeven. Op de binnendekken was de sfeer ontspannen en gezellig en wij hebben genoten van deze altijd afwisselende rondvaart met onze partyboot over Haarlem en Amsterdam.

Jan & Rietje en Piet & Polly bedankt voor de leuke dag!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot