Home > Partyboot Rotterdam – Varend Feesten

Partyboot Rotterdam - Varend Feesten

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana zet koers naar Rotterdam met de Eindsprint!!

Partyboot RotterdamOp 5 en 6 september 2013 is het bij Rederij van Leersum al vroeg een drukte van belang. Partyboot Koningin Juliana ligt gereed voor vertrek naar Rotterdam en voordat de trossen los gaan wordt de laatste hand gelegd aan de bevoorrading. De gasten van visclub de Eindsprint van Hoogmade mag het de aankomende twee dagen uiteraard aan niks ontbreken.

Zomerse temperaturen aan boord van de partyboot van Varendfeesten!!

Om 8.00 uur precies gaan de trossen los en wordt er eerst koers gezet naar Hoogmade waar we het gezelschap gaan ophalen. Na een enthousiast ontvangst en nog even wachten op de dj gaan tegen 10.00 uur de trossen los en wordt er met de partyboot koers gezet naar Rotterdam.

Partyboot Rotterdam!!!

Uitzicht RotterdamDe stemming (we hadden ook niet anders verwacht) zit er bij zowel de gasten als de bemanning van Varend Feesten gelijk goed in. Met geweldig weer met tropische temperaturen en een strak blauwe hemel kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk.

Wij van Varend Feesten hebben enorm genoten van deze twee geweldige dagen met een uniek gezelschap met echt allemaal  fantastische mensen die ons echt elke tocht weer verbazen met hun enthousiasme naar ons, hun gezelligheid, de ongedwongen sfeer, het nooit genoeg aan drank gehalte, hilarische spellen (denk dat de partyboot Koningin Juliana in Nederland en misschien wel wereldwijd het enige partyschip is waar een cavia- en maaienrace gehouden is) en loyaliteit!!

Ik wil bij deze dan ook iedereen van de Eindsprint bedanken voor het vertrouwen in ons en ik kan met volle overtuiging zeggen dat de gehele crew die twee dagen geweldig hebben gevonden!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot