Home > Partyboot Sail 2015 Rederij van Leersum

Partyboot Sail 2015 Rederij van Leersum

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana bij Sail 2015

Partyboot Sail 2015Op 18 augustus hebben wij ons partyschip de Koningin Juliana naar Haarlem gevaren om op tijd aanwezig te zijn voor de Sail in parade op 19 augustus 2015.

Op 19 augustus lag ons partyschip om 8.00 uur in de ochtend gereed om de gasten te ontvangen die deze geweldige dag aan boord gingen doorbrengen.
8.30 uur gingen de trossen los en werd er koers gezet richting de sluis van Spaarndam, waar het al een drukte van belang was. Dankzij de goede organisatie van de sluismeester konden we met de tweede lichting mee zodat we op tijd het Noordzeekanaal opdraaiden.

De Sail in was onze eerste vaart van de 9 die we die week te gaan hadden en was natuurlijk gelijk het grootste spektakel.

Sail 2015 was meer dan spectaculair

Wat is het geweldig dat wij dit van dichtbij hebben mogen meemaken zeg. Het geeft je een onbeschrijfelijk gevoel om daar met ons ( dan toch wel kleine scheepje) tussen al dat geweld te mogen varen.

Alles zat in deze week mee, de hele week hebben we het meest mooie weer wat je maar kan wensen gehad, zon, droog, weinig wind en een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden. Beter kan het niet

Zenuwachtig maar zo trots

Spectaculaire Sail 2015Zenuwachtig waren we natuurlijk wel voor deze drukke week waarbij we het een week zonder onze vertrouwde thuishaven moesten stellen, geen water bij de hand, geen walstroom voorzieningen en geen privé parkeerplaatsen bij de hand waren dan ook de dingen die we natuurlijk het meest misten. Maar dankzij onze zeer strakke en goed voorbereide planning is werkelijk alles echt fantastisch verlopen en hebben we deze week meer dan 1000 gasten blij kunnen maken met een boottocht naar Sail Amsterdam.

Fantastische crew van Rederij van Leersum

Ook mag het nog wel even gezegd worden, onze crew en vrijwilligers van deze week, petje af voor jullie! Iedereen heeft zich 200% ingezet en zonder jullie waren we natuurlijk nergens.

Wij zijn trots hoe een klein bedrijf als het onze het voor elkaar heeft gekregen om in 1 week zoveel te kunnen organiseren.
Gelukkig is het niet elk jaar maar wij zeggen over 5 jaar zijn we er weer bij.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achte!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot