Home > Partyboot Zuid Holland – Feest vieren

Partyboot Zuid Holland - Feest vieren

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Feest vieren op de partyboot Koningin Juliana was te gek!!

Partyboot Zuid-Holland tochtDe partyboot van Varend Feesten zien wij vaak varen en waren nu erg nieuwsgierig of dit leuk zou zijn voor het geven van een feest. Naar op het internet gezocht te hebben op partyboot Zuid Holland kwamen wij terecht op de site van Rederij van Leersum en dankzij de duidelijke website besloten wij contact op te nemen.

Gezellige partyboot Zuid Holland!!

Bij het bezoeken van een receptie lang geleden viel ons al op dat de boot zeer gezellig ingericht was. Toen wij de boot opnieuw bezochten voor ons feest bleek dat hier niets aan veranderd was. De boot is nog even gezellig als vroeger.

Rondvaart Kagerplassen en Westeinderplassen

Boottocht Zuid-Holland gezelligDankzij het mooie weer konden wij en onze gasten gelukkig buiten op het dek zitten. De tocht voer over de Westeinderplassen, de ringvaart en de Kagerplassen. De medewerkers op de boot waren zeer vriendelijk en hielpen iedereen uitstekend.

Deze dag was voor ons een dag om absoluut nooit meer te vergeten. De tocht over de verschillende wateren was prachtig, onze gasten genoten van het buffet en ook wij hadden het enorm naar ons zin. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen.

Gerda en Reinier Van der Steen - Rijsenhout

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot