Home > Partyboot Zuid Holland – Rondvaart

Partyboot Zuid Holland - Rondvaart

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Ouderenreis Rockanje kiest het ruime sop met de partyboot van Varend Feesten!!!

Ouderenreis Zuid HollandDankzij het zoeken op het internet op partyboot Zuid Holland kwamen wij terecht op de website van Rederij van Leersum. Al enige tijd wilden wij een unieke activiteit ondernemen en een rondvaart over het water leek ons daarom zeer leuk.

Na goed contact met de eigenaren en het doornemen van de informatie besloten wij een rondvaart te boeken. De vele mogelijkheden die zij bieden zoals onder andere lunch aan boord heeft er uiteindelijk toegeleid dat de rondvaart gemaakt moest worden met de Koningin Juliana.

Uitgebreide rondvaart met de partyboot Koningin Juliana

De rondvaart die ruim vier uur duurde, voerde ons over de Kagerplassen, Westeinderplassen, Braassemermeer en eindigde in Warmond. Dankzij het prachtige weer, kon er buiten genoten worden van de rondvaart en konden vele bezienswaardigheden waargenomen worden. Dit kwam mede dankzij de kapitein die ons hier iedere keer tijdig op Cruise door Zuid-Hollandwees.

Vriendelijk personeel en heerlijk buffet

Wij hebben de rondvaart als geweldig ervaren. Alle afspraken die wij met Rederij van Leersum hadden gemaakt zijn perfect nagekomen. De ontvangst door de kapitein en bemanning was zeer vriendelijk, het buffet was heerlijk en werd zowel binnen als buiten geserveerd. De bediening was zeer snel gedurende de gehele tocht. Dankzij de lift die aan boord van het schip aanwezig is, konden ook deelnemers die niet goed kunnen lopen eenvoudig aan boord komen.

Reiscommissie ouderenreis Rockanje

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot