Home > Partyboot Zuid Holland – Verjaardag vieren

Partyboot Zuid Holland - Verjaardag vieren

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Verjaardag vieren met catering aan boord

Verjaardag op partybootVia partyboot Zuid Holland op het internet kwamen wij in aanraking met Varend Feesten. De website gaf ons een beschrijving en de foto’s die voldeden aan hetgeen wij zochten om mijn 60e verjaardag te vieren.

Gezellige partyboot in Zuid Holland

De partyboot is gezellig ingericht. De bediening was heel vriendelijk en het eten en drinken heel lekker. Onze twee kleinzoons mochten achter het stuur zitten bij de kapitein wat ook erg leuk was.

Kagerplassen en Westeinderplassen

We hebben een prima middag gehad. Onze familie en vrienden vonden het allemaal heel bijzonder om te varen over de Kagerplassen en de Westeinderplassen onder het genot van een lunch, buffet en een koffie- en theetafel. Het is een aanrader voor iedereen.

Wij zijn heel blij dat we met deze partyboot zijn gaan varen. Het was echt een prachtige vaartocht en het was heel verrassend hoe we ons feestje hebben kunnen vieren met onze vrienden en familie erbij. De kleinkinderen hebben het er nog over.

Familie de Jong - Amsterdam

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot