Home > Partyschip Koningin Juliana ingezet voor officiële opening Bosrandbrug

Partyschip Koningin Juliana ingezet voor officiële opening Bosrandbrug

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Spectaculaire opening van de Bosrandbrug met partyschip Koningin Juliana!

Partyschip Koningin Juliana van Rederij van Leersum (Varend Feesten) is ingezet voor de officiële opening van de Bosrandbrug op 15 mei 2013. In het bijzijn van gedeputeerde Elisabeth Post is de Bosrandbrug bij Schiphol-Oost woensdagochtend officieel in gebruik genomen.

Verbinding Ringvaart tussen Schiphol-Oost en Amstelveen

Officiële opening BosrandbrugDe Bosrandbrug vormt een verbinding over de Ringvaart van de Haarlemmermeer tussen Schiphol-Oost en Amstelveen. De oude overspanning was aan het einde van zijn levenscyclus. De capaciteit ervan sloot niet meer aan bij het huidige verkeersaanbod. De nieuwe brug is breder geworden en heeft nu vijf rijstroken in plaats van drie. Er is en breder fietspad gemaakt en ook de schepen hebben meer ruimte om te passeren.

De provincie Noord-Holland is momenteel bezig met de vernieuwing van de N201, de weg tussen Hoofddorp en Amstelhoek. De realisatie van Bosrandbrug is weliswaar geen onderdeel van het zogeheten Masterplan N201 plus, maar sluit wel aan bij de aansluiting op de A9. De N201 plus is naar verwachting aan het einde van het jaar helemaal klaar.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot