Home > Personeelsfeestje op het water

Personeelsfeestje op het water

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Personeelsfeestje op het water met de partyboot van Varendfeesten!!

Personeelsfeest aan het waterDankzij de goede contacten met Rederij van Leersum hebben wij besloten ons personeelsfeestje op het water te vieren met de leuke en gezellige partyboot van Rederij van Leersum.

We mochten zelf aangeven wat voor vaarroute we wilde en hebben gekozen voor de Westeinderplassen met de Braassemermeer. Veel van de gasten hadden geen idee dat met name de Westeinderplassen met de bovenlanden zo mooi zijn, dit terwijl wij allemaal wel uit de regio Leiden komen. Dus de keuze van deze vaarroute werd zeer gewaardeerd.

Mooie ontspannen tocht op een leuke boot!!

Het was een mooie ontspannende vaartocht op een leuke boot, waar we ongedwongen samen konden zijn!

En dan het eten, echt super!! Alles heerlijk vers en heerlijk van smaak!! Op het laatste moment nog een vegetarische maaltijd geregeld, super service!!

Super service en heerlijk eten echt super!!

Gezellig personeelsfeestWij willen jullie mede namens al mijn collega's hartelijk danken voor de hele leuke avond, ik heb alleen maar positieve feedback gehoord en het is zeker voor herhaling vatbaar!!!

Dus ik ben heel blij dat jullie toen Sandra benaderd hebben om vanwege de financiën toch tot een mooie oplossing te komen, de aanhouder wint

Tot ziens en vriendelijke groet,

Leunie den Hollander- Vis - Voorhout

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot