Home > Rondvaart door Noord Holland tezamen met de baggerwerkzaamheden in de Ringvaart van de Haarlemmermeer

Rondvaart door Noord Holland tezamen met de baggerwerkzaamheden in de Ringvaart van de Haarlemmermeer

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

rondvaart-door noord-hollandRondvaart door Noord Holland op partyschip en officieel startsein betreffende baggerwerkzaamheden in de Ringvaart!!

Op maandag 18 juni lag ons partyschip om 14.00 uur gereed bij Schipholrijk voor het inschepen van de gasten die uitgenodigd waren door de Provincie Noord Holland om het officiële startsein van de baggerwerkzaamheden in de Ringvaart van de Haarlemmermeer bij te wonen, dit ging tezamen met een kleine rondvaart door Noord Holland. Op veel plaatsen is de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder niet meer diep genoeg. De oorzaak hiervan is de continue aanwas van slib op de waterbodem. Daarom moet er onderhoud aan de Ringvaart worden verricht. Met een lengte van 60 km wordt dit een hele klus die de provincie tezamen met Hoogheemraadschap van Rijnland gaat realiseren.

Rondvaart door Noord Holland, baggerwerkzaamheden Ringvaart van de Haarlemmermeer

Om 15.30 uur gingen de trossen los en werd er koers gezet naar de Aalsmeerderbrug waar de baggerschuit gereed lag. Om 16.10 uur meerde het partyschip Koningin Juliana langszij het baggerschip en werd het officiële startsein gegeven. Op de terugreis werd er een borrel met hapjes geserveerd en om 17.30 uur werd er weer koers gezet richting onze thuishaven.  
Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot