Home > Rondvaart Groene Hart

Rondvaart Groene Hart

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Rondvaart Groene Hart met de partyboot van Varendfeesten!

Tussenstop Groene HartAllereerst namens de gehele familie Kraak, complimenten voor de manier waarop u en uw crew ons feest gestalte hebben gegeven! Een prachtige rondvaart Groene Hart op een geweldig schip met een buitengewone catering.

Buitengewone catering, vriendelijke bediening!

Ik heb van de hele familie niets dan lof gehoord over de manier waarop alles verzorgd werd. Mijn familie is vooral voor wat betreft eten en drinken uitermate kritisch en ook hierover niets dan lof.

Geweldig schip, geweldige rondvaart door het Groene Hart met de Kagerplassen/ Westeinderplassen en het Braassemermeer, buitengewoon goed verzorgde catering, vriendelijke bediening, een fantastische ervaring.

Kortom in één woord geweldig!

Wij zijn bij Rederij van Leersum terechtgekomen omdat ik al een eerdere ervaring hebt gehad aan boord van dit partyschip Koningin Juliana van Varend Feesten en dit was toen buitengewoon goed.

Wellicht tot ziens,

Wouter Kraak- Nieuwveen

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot