Home > Rondvaart Groene Hart was een succes

Rondvaart Groene Hart was een succes

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Feestvieren op de partyboot met schitterend weer en een prachtige rondvaart Groene Hart!!

Door een eerder feest op jullie partyboot die heel erg beviel besloot ik om zelf een feest bij Rederij van der Meer te gaan organiseren met de voorkeur voor een rondvaart Groene Hart.  De gasten en ik hebben een heerlijke dag gehad, het weer was mooi en het eten erg lekker! Dankzij het mooie weer was onze toch door het Groene Hart er één om niet meer te vergeten. Het was enorm gezellig, de bemanning was heel erg vriendelijke naar de gasten toe en ook het eten was erg lekker. De verwachtingen die ik en mijn gasten voor de toch hadden zijn dan ook helemaal waargemaakt en hebben dit ook als één groot feest beschouwd. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze fantastische dag, het was er één waar ik later zeker weten nog vaak op zal terugkijken! Richard Koster - Buitenkaag Rondvaart Groene Hart
Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot