Home > Rondvaart Haarlem

Rondvaart Haarlem

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Rondvaart Haarlem met de partyboot Koningin

Prachtige rondvaartOp 23 juli jongstleden was het om 8.00 uur al een drukte van belang bij het partyschip Koningin Juliana. 242 gasten hadden zich opgegeven om mee te varen met de rondvaart Haarlem met de partyboot Koningin Juliana. Het uitje bestond dit jaar uit een rondvaart Haarlem met een bezoek aan het Teylingen museum.

Prachtig weer met tropische temperaturen en volop eten en drinken!!

De helft van de groep kwam om 8.30 uur aan boord en de andere helft van de gasten gingen de bussen in om eerst het Teylingen museum in Haarlem te gaan bezoeken.

Om 9.15 uur gingen de trossen los en werd er onder het genot van koffie/ thee met wat lekkers koers gezet over de Ringvaart van de Haarlemmermeer richting Haarlem. Onder het varen werd er nog een leuke uitleg gegeven over de molens en de drooglegging van de Haarlemmermeer. Ook werd er onder de begeleiding van een accordeon nog volop gezongen.

Prachtige rondvaart naar de stad Haarlem met Varendfeesten!

Rondvaart door HaarlemOm 11.30 uur werd nog een complete lunch uitgeserveerd en konden de gasten het laatste stukje van de rondvaart genieten van het Spaarne met de prachtige stad Haarlem. Om 12.15 uur werd er aangemeerd bij het Teylingen museum en werd de groep gewisseld.

Met de tweede groep gingen de trossen om 13.00 uur weer los en werd er gestart met de lunch. Ook hier was op de terugreis de sfeer weer meer dan gezellig en ongedwongen. Ook deze gasten konden genieten van de mooie omgeving, het vele eten en drinken en natuurlijk het meezingen op de liederen van de accordeonist!

Wij vonden het weer een meer dan geslaagde dag en willen dan ook iedereen van het bestuur bedanken voor de inzet en enthousiasme.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot