Home > Rondvaart Kagerplassen met bezoek aan Kaageiland

Rondvaart Kagerplassen met bezoek aan Kaageiland

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Leuke dagtocht gemaakt met de bewoners van Hoogmade

Rondvaart door de KaagOp 29 mei 2013 mochten wij weer een dagtocht verzorgen voor de bewoners van het dorpje Hoogmade. Ditmaal werd het een rondvaart Kagerplassen, Westeinderplassen en natuurlijk ook de Wijde AA en het Braassemermeer konden niet ontbreken.

Boottocht Groene Hart met rondvaart Kagerplassen en Westeinderplassen

Om 09.00 uur meerde de partyboot Koningin Juliana aan in het centrum van Hoogmade. Om even na 09.30 uur gingen de trossen onder het genot van koffie met een heerlijk gebakje los en lieten we het dorp achter ons liggen om via de Does het "ruime sop" op te zoeken.

Rondvaart Kagerplassen met bezoek aan Kaageiland!!!

Gezellige partybootOm 12.00 uur werd de gasten een compleet verzorgde lunch aangeboden en na de lunch meerden we voor een korte tussenstop aan op Kaageiland. Hier zijn bijna alle gasten van boord gegaan om even de benen te strekken. Gelukkig zaten de weergoden op onze hand en heeft iedereen de wandeling over het Kaageiland droog doorstaan.

Vervolgens gingen de trossen om 15.00 uur los en onder het genot van een muziekje en een borrel met hapjes werd er weer koers gezet richting Hoogmade.

Wij vonden de dag zeer geslaagd en bij deze bedanken wij het gehele comité voor de leuke en gezellige dag.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot