Home > Rondvaart Leiden met partyboot Koningin Juliana

Rondvaart Leiden met partyboot Koningin Juliana

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Gemeente Leidschendam vaart met Partyboot van Rederij van Leersum naar Leiden

Op 19 september hebben wij met ons partyschip de Koningin Juliana een rondvaart Leiden mogen verzorgen voor de gemeente Leidschendam.

Rondvaart Leiden met bezoek aan de Hortes Botanicus

Varen door Groene HartAl vroeg in de ochtend zijn de trossen van het partyschip losgegaan zodat wij ruim op tijd in Leidschendam konden aanmeren. Om 12.00 uur lag het partyschip van Varend Feesten aan de kade in Leidschendam.

12.30 uur werden de gasten van de gemeente Leidschendam ontvangen met koffie/ thee met wat lekkers en gingen de trossen los voor de rondvaart Leiden gecombineerd met een bezoek aan de Hortes Botanicus.

14.30 uur lag het partyschip aangemeerd in de Haven van Leiden en konden de gasten tot 16.30 uur de stad verkennen met tevens een bezoek aan de Hortes Botanicus.

Muziek met lekker eten en drinken tijdens de terugreis op de partyboot!

16.30 uur gingen de trossen weer los en werd er aangevangen met de terugreis naar Leidschendam. Uiteraard onder het genot van een borrel, lekkere hapjes en een heerlijk Barbecue buffet.

Wij willen alle gasten van de gemeente Leidschendam heel hartelijk danken voor uw aanwezigheid aan boord en hopelijk zien we u nog eens terug aan boord van ons partyschip!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot