Home > Rondvaart met brunch door Zuid Holland

Rondvaart met brunch door Zuid Holland

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Rondvaart met brunch door het Groene Hart, Kagerplassen en Westeinderplassen

Ik was al enige tijd op zoek naar een perfecte locatie voor een rondvaart met brunch alszijnde uitje met de Bridgeclub, toen ik de website van Varend Feesten tegenkwam. Na de website door te lezen kwam ik tot de conclusie dat dit de geschikte plek was voor een uitje.

Uiteindelijk kozen wij voor een vaartocht rond het Groene Hart, over de Kagerplassen en Westeinderplassen. We werden ontvangen met koffie en Petit four, wat al meteen voor een ontspannen sfeer zorgde. Tijdens de vaartocht hielden wij Bridge wedstrijden, na de koffie begonnen wij met de 1e ronde. Na de eerste ronde kregen wij een brunchbuffet voorgeschoteld die van zeer hoge kwaliteit was! Het eten was erg lekker en hierna konden wij beginnen aan de 2e ronde. Ter afsluiting deden wij een borrel met hapjes. Gelukkig was het erg mooi weer en konden wij ongestoord op het dek kaarten en samen gezellig eten.

De rondvaart met brunch was van hoge kwaliteit en voor herhaling vatbaar!!

Wij hebben een geweldige dag gehad dankzij de goede zorgen en bediening. Wat ons betreft is het absoluut voor herhaling vatbaar, dus wie weet tot volgend jaar!

Henk Bastiaanse - Leiden

boottocht met brunch

Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot