Home > Rondvaart Rotterdam

Rondvaart Rotterdam

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana maakt een geweldige tweedaagse rondvaart Rotterdam met de bewoners van de Rijpwetering!!

Rondvaart door RotterdamOp 4 juni lag het partyschip de Koningin Juliana al vroeg weer klaar aan de Maasboulevard te Rotterdam om de gasten van Rijpwetering te ontvangen voor de rondvaart Rotterdam.

Om 10.00 uur kwamen de bussen voor rijden en stipt om 10.30 uur gingen de trossen los en werd er onder het genot van een lekker kopje koffie en vers gebak (met dank aan Rene Huigsloot die speciaal vroeg naar Rotterdam is gereden om het gebak vers af te leveren) koers gezet richting Rijpwetering.

De vaarroute ging via de Maas en de Hollandse IJssel richting Gouda. Na de schutting van de Koningin Julianasluis werd de route via de Gouwe voortgezet naar Alphen a/d Rijn. Over de Oude Rijn door richting Woubrugge en over de Braassemermeer zo langs Oude Wetering en via de Ringvaart van de Haarlemmermeer richting het Kagerplassengebied.

Onder het varen konden de gasten natuurlijk wederom genieten van verse koffie met een heerlijk gebakje, een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes en natuurlijk een heerlijke warme maaltijd!!!

Mooi weer, verse koffie met gebak een heerlijke lunch en een warme maaltijd!!

Warme maaltijdOok vandaag zat de schipper mooi op schema en tegen 18.00 uur werd er aangemeerd in het dorpje Rijpwetering waar de bewoners gereed stonden om de gasten naar huis te brengen.

Wij vonden het een meer dan geslaagde dag en wij willen het bestuur dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat zij weer in ons hebben gehad en hopelijk tot volgend jaar!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot