Home > Rondvaart vogelpark Avifauna – VarendFeesten

Rondvaart vogelpark Avifauna - VarendFeesten

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Rondvaart met bezoek vogelpark Avifauna voor de stichting GGK

Tussenstop spelletjes8 juni 2013 stond bij Rederij van der Meer in het teken van de gehandicapten.

Om 10.00 uur werden de gasten ontvangen met verse koffie met wat lekkers erbij en om 10.30 uur gingen de trossen los. Onder goede weersomstandigheden ging de rondvaart met bezoek aan vogelpark Avifauna van start en vertrok het partyschip de Koningin Juliana vanaf haar thuishaven aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer te Roelofarendsveen. Via de prachtige Kagerplassen werd er koers gezet richting Leiderdorp, via de Zijl en de Oude Rijn passeerden we o.a. Hazerswoude dorp en Koudekerk a/d Rijn.

Rondvaart vogelpark Avifauna, roofvogels, speeltuin mooi weer en voldoende eten & drinken

Rondvaart Alphen10.00 uur was het al een drukte bij de partyboot Koningin Juliana van Varend feesten voor de rondvaart vogelpark Avifauna.

Om 12.00 uur werden de gasten verwend met een zeer uitgebreid luxe brunch buffet. Na de brunch arriveerde het partyschip om 13.30 uur bij het vogelpark Avifauna waarna de gasten tot 16.00 uur het park in konden.

16.00 uur waren alle gasten weer mooi op tijd aan boord en gingen onder het genot van een drankje en heerlijke borrelhapjes de trossen los voor het laatste deel van de rondvaart Avifauna. Via de Heimanswetering passeerden we het pittoreske dorpje Woubrugge om vervolgens over de Braassemermeer het leuke dorpje Oude Wetering te passeren.

17.00 uur was deze leuke dag ten einde en gingen de gasten moe maar voldaan weer op weg naar huis.

Wij vonden het een zeer geslaagde dag en wij bedanken de stichting GGK dat wij deze dag hebben mogen verzorgen.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot