Home > Rondvaart Volendam met de partyboot Koningin Juliana

Rondvaart Volendam met de partyboot Koningin Juliana

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Met partyschip Koningin Juliana een prachtige rondvaart Volendam gemaakt !!

Wij hebben op 07 en 08 juni twee fantastische dagen met rondvaart Volendam verzorgd voor de bewoners van Buitenkaag- Kaageiland Abbenes en Rijpwetering!!

Wederom met prachtig weer lag ons partyschip Koningin Juliana om 08.45 uur gereed aan de buitenkaag. Voor de 11e keer mochten wij een rondvaart verzorgen voor de bewoners van Kaageiland/ Buitenkaag en Abbenes.

Na een enthousiast ontvangst gingen de trossen om 09.15 uur los en werd er onder het genot van verse koffie met luxe gebak koers gezet richting Volendam waar we om 15.45 uur de havenhoofden passeerden en het gezelschap nog een uur het plaatsje kon verkennen. Vervolgens stond de bus om 17.00 uur gereed om het gezelschap weer terug te brengen.

De crew van deze dag bleef achter en onder het genot van een drankje hebben we heerlijk op ons panoramadek in het zonnetje gezeten. De nacht werd doorgebracht in een hotel.

Op de Tweede dag werd er teruggevaren met de bewoners van Rijpwetering

De volgende ochtend was de crew en de Koningin Juliana er weer klaar voor om de bewoners van het dorpje Rijpwetering om 10.00 uur te ontvangen met een heerlijk kopje koffie met gebak.

Om 11.00 uur gingen de trossen los voor de rondvaart Volendam richting Kagerplassen. Via het vandaag wel behoorlijk onstuimige Markermeer werd er koers gezet richting Amsterdam en via de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Kagerplassen hebben we de gasten weer terug naar huis gebracht. Om 18.00 uur werd er weer aangemeerd aan de kade van Rijpwetering waar zoals we gewend zijn we opgewacht werden door een hoop enthousiaste bewoners.

Rondvaart Volendam

 

Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot