Home > Rondvaart Zaanse schans en evenement Zingen op de Zaan 2012

Rondvaart Zaanse schans en evenement Zingen op de Zaan 2012

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Seniorenkoor Eigenwijs vaart mee met rondvaart Zaanse Schans!!

6 juli - Rondvaart Zaanse Schans met seniorenkoor Eigenwijs

Op vrijdagochtend 6 juli gingen om 11.00 uur de trossen van rondvaartboot de Koningin Juliana los en zijn wij met een gezelschap van 100 gasten van seniorenkoor Eigenwijs vertrokken voor een rondvaart Zaanse Schans te Zaandam. Voor de leden van het koor was het een hele leuke afwisseling om met deze leuke en afwisselende rondvaart naar Zaandam mee te varen. Wij varen al een paar jaar voor het koor en de tochten zijn altijd in en rondom het Groene Hart. Maar aangezien het partyschip voor deelname van het evenement Zingen op de Zaan naar Zaandam gevaren moest worden kon het koor zonder extra kosten te maken deze leuke tocht beleven. De weergoden waren ons goed gezind en onder het genot van koffie met gebak, een uitgebreide lunch, een borrel en natuurlijk het zingen van het koor was het aan boord van het partschip de Koningin Juliana weer een feestelijke bedoeling.

7 juli - Rondvaart Zingen op de Zaan

Op zaterdag 7 juli lag het partyschip om 9.30 uur gereed aan de kade in Zaandam voor het inschepen van 140 gasten. Deze dag had het evenement Zingen op de Zaan echt de weergoden op haar hand! Dankzij het stralende weer, een fantastische band en super gezellige mensen aan boord was het een groot feest aan boord van partyschip de Koningin Juliana!

Evenement Zingen op de Zaan was één groot feest met gunstig gezinde weergoden!!

Wij danken Hanny Visser, Sandra, Mark en natuurlijk iedereen van het Eigenwijze koor hartelijk voor de leuke dag! rondvaart-zaanse-schans-04
Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot