Home > Rondvaart Zuid-Holland met de mooie boot van VarendFeesten

Rondvaart Zuid-Holland met de mooie boot van VarendFeesten

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Verjaardag vieren op de partyboot tijdens een geweldige rondvaart Zuid Holland!!

Voor het vieren van mijn verjaardag besloot ik het dit jaar een keer anders aan te pakken. Ik besloot mijn verjaardag te vieren tijdens een rondvaart Zuid Holland op de partyboot van Varend Feesten. Ik had achteraf geen betere dag kunnen uitkiezen want het weer was schitterend. Gelukkig hadden de gasten het erg naar hun zin en het eten was erg lekker!

Genieten tijdens de Rondvaart Zuid Holland met bezoek aan de Kagerplassen met prachtige uitzichten!!

Aanvankelijk ben ik al wandelend langs de Sotaweg voor het eerst bij Varend Feesten terecht gekomen. Later heb ik het schip kunnen bekijken tijdens een opendag, die in het Witte Weekblad vermeld was. Het bezoek tijdens de opendag gaf me een prettig gevoel bij het bekijken van het schip. Mooi, prachtige afwerking, ruim, aanwezigheid van de liften en drie dekken. Verder was het duidelijke, eerlijke en prettige contact een pluspunt. De rondvaart tijdens het vieren van mijn verjaardag ging door de wateren van Zuid-Holland. Zo zijn we over de Kagerplassen richting de Braassem gevaren. We eindigden weer bij het vertrekpunt. Door het lekkere weer konden we heerlijk buiten zitten en kon ik mooi zien dat iedereen aan het genieten was. De vaartocht voldeed ruimschoots en meer dan dat aan mijn verwachtingen (ik ben meestal voorzichtig met inschattingen, want dan kan het ook niet zo tegenvallen). De afgesproken zaken in gesprekken en via de mail waren duidelijk en gaven me een gerust gevoel. De uitwerking in de praktijk gaf me een nog veel beter gevoel. Al met al heb ik een zeer voldaan gevoel overgehouden vanwege de prettige contacten vooraf, ruime parkeergelegenheid, het te gast kunnen zijn op een zeer mooie boot met goede voorzieningen en de nuchtere maar zeer vriendelijke ontvangst aan boord door de schipper en directie. De verzorging van de gasten met prima hapjes en drankjes werd op een rustige, vriendelijke wijze uitgevoerd. Dat zorgde volgens mij mede voor een prima sfeer onder de gasten. Samen met een vaartocht door een prachtig landschap (goed te bewonderen vanaf het bovendek) en goede afspraken met de weergoden werd het een zeer mooie avond. Ik ben heel blij dat mijn keus op de Koningin Juliana is gevallen, en ik wil hierbij ook iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt! J.C. van Heeren - Leiderdorp Rondvaart Zuid Holland
Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot