Home > Rondvaartboot Aalsmeer

Rondvaartboot Aalsmeer

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Rondvaart met de Koningin Juliana van Varend Feesten

Rondvaartboot AalsmeerWij waren op zoek naar een mooie rondvaartboot voor een middelgroot gezelschap. Na het zoeken op Rondvaartboot Aalsmeer kwamen we terecht bij de rondvaartboot van Varend Feesten, deze geweldige partyboot is een absolute aanrader want wij kijken met plezier terug op deze dag.

We hebben een mooie rondvaart gemaakt in Aalsmeer langs seringen akkers, de Westeinderplassen en de Kagerplassen. Het was een erg mooi gebied om door te varen. De bediening was overigens net als het eten erg goed en verzorgd.

Met de rondvaartboot Aalsmeer varend door geweldige bovenlanden van de Haarlemmermeer!!

Het leuke van deze rondvaartboot is dat je makkelijk overal heen kan lopen en iedereen even kan spreken. Ook de lift is ideaal, zeker voor de drie oude personen.

Alles is goed verlopen en iedereen had het naar zijn zin. We kijken er met plezier op terug en krijgen alleen maar goede reacties en mooie bedankjes.

Jan en Lenie van der Hoorn

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot