Home > Partyboot Koningin Juliana als rondvaartboot Amsterdam

Partyboot Koningin Juliana als rondvaartboot Amsterdam

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Discovery Networks Benelux huurt partyboot van Rederij van Leersum voor een goed doel!!

Juliana als rondvaartboot in AmsterdamOp 20 juni 2014 werd het partyschip Koningin Juliana ingezet als zijnde rondvaartboot Amsterdam. Discovery Networks organiseerde wereldwijd een dag voor goede doelen. Alle medewerkers van Discovery worden op die dag geacht zich in te zetten voor een goed doel en alle medewerkers zijn die dag dan ook vrijwilliger en zetten zich actief in voor goede doelen.

Enthousiaste vrijwilligers aan boord van partyboot Koningin Juliana

Discovery Amsterdam heeft voor deze dag het partyschip Koningin Juliana van Rederij van Leersum gedurende de gehele dag ingehuurd om een rondvaart Amsterdam te verzorgen voor de Zonnebloem.

Verwendag voor cliënten van de Zonnebloem

Verwendag op een bootZo werden deze dag gedurende twee rondvaarten over het IJ 60 mensen in het zonnetje gezet. Zij werden niet alleen verwend met koffie met een luxe gebakje maar zij kregen ook lekkere hapjes en drankjes aangeboden, en het allerbelangrijkste was dat iedere gast zijn persoonlijke vrijwilliger had. Zo konden de gasten een gezellig praatje maken en werden zij door de vrijwilligers heerlijk verwend.

Tussen de twee rondvaarten in werden de medewerkers van Discovery Amsterdam verwend met een heerlijk luxe lunch die uiteraard door de crew van het partyschip van VarendFeesten werd verzorgd.

Wij vonden het een bijzondere en meer dan geslaagde dag en bij deze willen wij alle medewerkers van Discovery die deze dag aan boord van ons partyschip waren heel erg bedanken voor hun enthousiaste inzet!

Het was een plezierige samenwerking!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot