Home > Koningin Juliana ingezet als sinterklaasboot

Koningin Juliana ingezet als sinterklaasboot

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyboot Koningin Juliana is ook een uitstekende Sinterklaasboot

SinterklaasfeestOp 28 november 2015 werd in alle vroegte de Koningin Juliana omgetoverd tot een heuse Sinterklaasboot. Het bedrijf Kuehne Nagel zorgde ervoor dat de kinderen van de werknemers van het bedrijf niks te kort kwamen. Vanaf 8.30 uur was het een op en afloop van het schip naar de auto's om alle cadeautjes/ snoepgoed en een poppentheater op tijd aan boord te krijgen.

Kinderen verwend door de Sint en zijn pieten!

Vanaf 10.30 uur kwamen de eerste ouders met de enthousiaste maar toch ook wat zenuwachtige kinderen aan boord, zij werden ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en sinterklaaslekkers kon hier natuurlijk niet bij ontbreken.

11.30 gingen de trossen los en was er het eerste uur voor de kinderen een leuke voorstelling van het poppentheater met aansluitend overheerlijk vers gebakken pannenkoeken. Voor de ouders stond er een heerlijk luxe broodjeslunch klaar.

Poppentheater, speelgoed, snoepgoed, pannenkoeken en een heuse Sinterklaasboot

De Juliana als sinterklaasbootNa de lunch kwam het moment waarop iedereen natuurlijk zat te wachten, er werd aangemeerd om de Sint en zijn pieten in te laten schepen. Er werd volop voor de Sint gezongen en nadat de Sint alle kinderen vriendelijk had toegesproken werden de cadeautjes uitgedeeld en was 14.15 uur het programma ten einde. Sinterklaas had het die dag natuurlijk reuze druk en hij moest dan ook snel weer door naar zijn volgende adresje.

Wij van VarendFeesten zeggen, dank u Sinterklaasje dat u ons een bezoek heeft komen brengen op onze mooie Sinterklaasboot en hopelijk komt u volgend jaar weer terug.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot