Home > Trouwen op een boot

Trouwen op een boot

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Bruiloft op partyschip de Koningin Juliana

Trouwen op een boot heeft als groot voordeel dat je alle gasten de gehele bruiloft bij elkaar hebt. Tevens lopen er geen andere mensen doorheen wat vaak gebeurt als je een zaal huurt. Daarom hebben wij besloten te trouwen op een partyboot.

Trouwen op een boot van Varend Feesten was geweldig!!

Prachtige trouwlocatieVia het internet kwamen wij het partyschip de Koningin Juliana van Varend Feesten tegen. Na een prettig gesprek hebben we voor deze boot gekozen. Het trouwen op dit partyschip is ons super bevallen en we hebben ervan genoten. Het is allemaal volgens de gemaakte afspraken verlopen.

Tijdens de bruiloft hebben we met het partyschip over de Zuid-Hollandse plassen gevaren. Het was prachtig om de omgeving weer eens vanaf de waterkant te bekijken. We hebben enorm genoten! Het eten was heerlijk en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Kortom het was geweldig!

Ralph & Susanne Hoogervorst - Den Haag

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot