Home > Trouwen op een boot van Varend Feesten is fantastisch

Trouwen op een boot van Varend Feesten is fantastisch

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Bruiloftsfeest op de partyboot bij mooi weer

Wij hebben voor onze bruiloft gekozen om te trouwen op een boot en zo hebben wij een boottocht geboekt bij Varend Feesten. Onze gasten hebben zich uitstekend vermaakt en ook wij hebben een geweldige dag gehad! Doordat Remco al eens een catering verzorgd heeft bij Varend Feesten leek het ons een mooie locatie om er ons bruiloftsfeest te vieren.

Onze tocht ging via het Groene Hart en de Westeinder plassen waarna we in de avond via de Kagerplassen hebben gevaren. De gasten hadden het heel erg naar hun zin en ook wij hebben genoten van deze boottocht, alles verliep volgens onze verwachtingen!

Trouwen op een boot tijdens een boottocht door het Groene Hart!!!

De locatie om een feest te geven op een boot van Varend Feesten is fantastisch en ook het personeel is heel vriendelijk in omgang. Iedereen heeft van de tocht kunnen genieten en dat was ook de bedoeling die wij hadden met dit feest.

Wij kijken dan ook met heel veel plezier terug op dit feest en willen dan ook iedereen bedanken die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Remco en Yvonne Koek - Burgerveen

trouwen op een boot

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter en ga meteen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot