Home > Trouwen op een boot

Trouwen op een boot

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyschip Koningin Juliana bijzondere trouwlocatie!

Diner bruiloftWij wilden geen standaard ceremonie, maar een bijzondere trouwlocatie vandaar dat wij gekozen hebben voor trouwen op een boot. Het partyschip Koningin Juliana van Varend Feesten was daar dan ook een perfecte locatie voor.

Om 14.30 uur werd er in Oude Wetering aangemeerd om de bijzonder ambtenaar van de gemeente Kaag & Braassem aan boord te verwelkomen. Waarna de trossen van het partyschip direct weer los gingen zodat er koers gezet kon worden richting de Braassemermeer waar om 15.00 uur de huwelijksplechtigheid begon.

Na de huwelijksplechtigheid werden de bode en de ambtenaar weer in Oude Wetering afgezet en ging de vaarroute onder het genot van een heerlijk buffet verder via de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar Amsterdam, via de Korstverlorenvaart dwars door de stad om vervolgens het Noordzeekanaal over te steken naar Zaandam. Hier kwamen we perfect op tijd aan om de band en de avondgasten te ontvangen voor de feestavond.

In de avond letterlijk Varend Feesten!!!

Het varen deed helemaal aan onze verwachtingen, en de afspraken zijn allemaal heel goed nagekomen. Het was fijn om te merken dan het personeel goed mee denkt met de invulling van de dag, en doen er naar ons idee alle aan om de dag goed te laten verlopen, waarbij niemand zonder drinken/ eten komt te zitten.

Wij hebben het ervaren als een relaxte, goed geregelde dag!

Sfeer bruiloftWe hoefden ons geen zorgen te maken of de gasten wel goed bediend zouden worden en hebben zeer veel complimenten gekregen over de kwaliteit van het buffet. Het was zeer ontspannen, en voor alle gasten was er iets naar wens: op het benedendek een relatief rustige ruimte om te praten, een leuke dansvloer en een mogelijkheid om buiten rond te kijken.

"Wij zijn ontzettend blij met Peter en Peggy. Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een bijzondere locatie. Via internet kwamen we Rederij van Leersum tegen. We konden gelijk een afspraak maken om de boot te bezichtigen en werden goed geholpen om de dag verder in te vullen. Het waren fijne gesprekken waar we met een goed gevoel op terug kijken. Er werd goed meegedacht over het eten en alle hoeveelheden, zodat wij de mensen niet zouden overvoeden. Het is voor ons een prachtige ceremonie geworden midden op het water, wat een prachtig gezicht. De service was ook top, eten en drinken werd goed aangevuld. Wat voor ons ook belangrijk was, was de mogelijkheid van de lift om naar het volgende dek te kunnen voor een van onze gasten. De sfeer op de boot is helemaal super, helemaal na de hulp van Peter en zijn personeel om de boot prachtig te versieren met ballonnen!"

In één woord GEWELDIG!!!!!

Martin en Nanda van der Blom- Koog aan de Zaan

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot