Home > Trouwen op een schip

Trouwen op een schip

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Trouwen op een schip van Varend Feesten

We hadden andere plannen voor onze bruiloft (op de Huttenbouw aan de Sotaweg, alwaar wij elkaar hebben leren kennen), maar die konden helaas geen doorgang vinden. We waren hier erg verdrietig over. Tessa werd op een ochtend wakker met het idee te trouwen op een schip en dus toch aan de Sotaweg te trouwen, maar dan bij de partyboot Koningin Juliana. Fred sloot zich bij dit idee aan.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen!!

Trouwen op een luxe schipDe boot combineert verschillende faciliteiten. Zo is dit een trouwlocatie, er kan (heerlijk!) gegeten worden, er is ruimte voor een DJ/ een dansvloer en op het bovendek heerst het 'terrasjes'-gevoel. Je hoeft dus niet van gemeentehuis, naar restaurant, naar feestlocatie te rijden, maar hebt alles bij elkaar!

Trouwlocatie en feestlocatie in één!!

Tijdens de receptie lagen we aan de Sotaweg. Daarna (tijdens het eten) richting Aalsmeer en toen terug over de Braassem. Tijdens het avondfeest ringvaart, Kagerplassen en Kleipoel/Koppoel.

Het varen was boven onze verwachting! De afspraken die we gemaakt hadden werden keurig nagekomen, maar met zoveel extra's! Niets was te gek en er was ruimte om te improviseren, daar waar nodig! Ten alle tijden hing er een gezellige en ontspannen sfeer. Fijn dat er zo door Peter en Peggy werd meegedacht!

Bediening uitmuntend, eten overheerlijk en alles liep op rolletjes!!

Interieur JulianaBij het plannen van een bruiloft hoop je dat alles voorspoedig zal verlopen. Je hoopt deze dag na afloop te beoordelen met een 10. Je verwacht dat er misschien ook wat dingen tegen zitten of anders lopen dan gepland, dus neemt genoegen met een 9...

Onze bruiloft met de Partyboot was in één woord geweldig! Van ceremonie tot diner, van receptie tot disco! De bediening was uitmuntend, het eten overheerlijk (verse en goede producten!), alles liep op rolletjes! Complimenten voor Peter, Peggy en hun team! Wat een service! Ook de mogelijkheid om op het ene dek te dansen en op het andere dek 'rustig' een gesprek te voeren (zonder hinder van het geluid) en vervolgens op het dakterras te genieten van het uitzicht... Dit alles was ver boven verwachting, dus beoordelen wij deze dag met een 11 ;-)

Om 00.45u stiekem met een sloepje van boord... En de gasten maar denken: 'Waar is het bruidspaar nou gebleven?!' Prima idee Peter. Voor ons een zeer bijzondere afsluiting om het feestgedruis te verlaten en in de verte de boot kleiner te zien worden... Met een drankje nagenietend van een onvergetelijke dag! Bedankt, we zullen dit nooit vergeten...

P.s. Ook namens onze gasten complimenten (ook speciaal voor de keuken!)

Fred en Tessa van Amsterdam- Roelofarendsveen

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot