Home > Trouwen op het water

Trouwen op het water

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Partyschip Koningin Juliana is een sfeervolle locatie om te trouwen op het water

Trouwen op het waterVia het zoeken op het internet zijn wij bij Rederij van Leersum (VarendFeesten) terecht gekomen. Wij wilden graag iets origineels voor onze bruiloft en trouwen op het water is dat zeker. Ook vonden wij het belangrijk dat onze gasten een beetje hun eigen gang konden gaan en daar leende het partyschip Koningin Juliana met twee binnen- en een groot buitendek zich dan ook uitstekend voor.

Na de ontvangst met koffie met wat lekkers begon de huwelijksplechtigheid aan boord van het partyschip. Na de plechtigheid en de felicitaties werd onder het genot van een glas Cava onze bruidstaart aangesneden. Ondertussen gingen de trossen los en werd er koers gezet voor een prachtige rondvaart door het Groene Hart met een bezoek aan de prachtige Kagerplassen en het Braassemermeer. Onderweg konden we heerlijk genieten van een uitgebreid warm en koud buffet en heerlijke drankjes.

Alles was goed geregeld betreffende eten & drinken

Het varen op de partyboot Koningin Juliana van Rederij van Leersum voldeed aan alle verwachtingen en alles betreffende eten en drinken was dan ook goed geregeld.

Trouwen op het water!

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Alles was goed geregeld en iedereen had het naar zijn zin.

Laura en Ramon Edelaar- Lisse

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot