Trouwen op een boot
Home > Trouwen op een boot

Trouwen op een boot

contact ons

Trouwen op een boot met Varend Feesten

Trouwen op het water, de mooiste dag van uw leven aan boord van de Koningin Juliana

Trouwen op een boot, romantischer kan het toch niet? Elkaar het jawoord geven op het fantastische buitendek van het partyschip de Koningin Juliana. Het Partyschip de “Koningin Juliana” is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem, Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dat ons partyschip niet alleen in onze eigen gemeente een trouwlocatie is, maar ook in omliggende gemeenten zegt eigenlijk al genoeg. Dankzij de sfeer die het partyschip de “Koningin Juliana” uitstraalt, is het dé trouwlocatie bij uitstek.

Unieke fotoreportage voor het trouwen op een boot

Trouwen op een boot is heel speciaal en moet dan ook zeker vastgelegd worden. Wat dacht u van een fotoreportage vanuit een sloep? Uw gasten blijven verzorgd achter aan boord op onze huwelijksboot. Onder het varen komt er een sloep langszij om het bruidspaar en de fotograaf op te halen. Vervolgens wordt u over het prachtige plassengebied gebracht naar één van de twee twaalfkantige molens gelegen aan de Koppoel te Rijpwetering. Dit zijn overigens de enige twee twaalfkantige molens ter wereld. Hier kunt u prachtige foto’s maken voor uw reportage. Het is natuurlijk ook mogelijk om op de huwelijksboot foto’s te maken, zo kan je ook een paar leuke groepsfoto’s creëren.

Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, onze crew denkt graag met u mee

Bij ons op de huwelijksboot proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid. Uiteraard kunt u uw hele bruiloft vanaf de huwelijksceremonie tot receptie, diner en feestavond met muziek aan boord van onze partyboot laten plaatsvinden. Graag maken wij een afspraak met u aan boord, zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw huwelijksdag te bespreken. Zo kunnen wij een offerte voor u maken die helemaal bij uw wensen past. Door te trouwen op het water kunt u uw droom beleven.

Trouwen op een boot met Varend Feesten

Meer dan 100 tevreden klanten

Frans en Mieke de Ridder
Frans en Mieke de Ridder

Bedrijfsuitje met overheerlijk buffet

Wij hebben een bedrijfsuitje mogen vieren op deze geweldige partyboot. Wat een beleving. Hele vriendelijke, hardwerkende mensen, continue aanbod van drankarrangement, een overheerlijk buffet met verse salades, goed vlees, sauzen, friet, stokbrood en kruiden crème en als afsluiter een overheerlijke sorbet met vers fruit. En aan het einde nog heerlijke koffie en thee. Daarnaast hadden we prima weer, waardoor het bovendek niet onbemand bleef. Het is te snel voorbij gegaan. Namens alle aanwezige collega's, hartelijk bedankt voor de mooie beleving......

Janine Smit
Janine Smit

Fantastische verjaardag met High Tea

Het was een fantastische middag ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag. Ik had de boeking moeten doen vanuit de andere kant van het land zonder van te voren met het team te kunnen kennismaken. Aan de hand van de reviews durfde ik dat wel aan. Het hele contact vooraf verliep erg prettig en de organisatie op de dag zelf helemaal top. De High Tea was zeer verzorgd en smakelijk. Volop ruimte op de boot en ondertussen van het uitzicht genieten. We hebben enorm genoten en alles is bespreekbaar met het team van Varendfeesten. Helemaal top!

Arco en Irene Bosman
Arco en Irene Bosman

Huwelijksjubileum op een boot

Wij zijn bij Varendfeesten terecht gekomen, omdat wij 25 jaar geleden onze bruiloft op dit partyschip hebben gevierd. Nu leek het ons heel erg leuk om voor ons 25 jarige jubileum met dezelfde huwelijksboot te gaan varen. De vaarroute die wij deze keer hebben gevaren was over de kagerplassen en het Braassemermeer. De gemaakte afspraken met de mensen van partyboot Koningin Juliana werden zeer goed nageleefd en wij kunnen dan ook zeggen dat het een plezierige rondvaart was met uitstekende bediening. Ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd. Mede hierdoor hebben wij een geweldige avond gehad!

Hans en Lida Pos
Hans en Lida Pos

Trouwen aan het water

Wij hebben onze bruiloft gevierd op de Koningin Juliana en we hebben een geweldige middag gehad! We wonen aan het water en wilden graag dat de boot voor ons huis kwam aanleggen om ons op te halen. Dit was gelukkig mogelijk en het was een grote verrassing voor onze gasten...

De ontvangst was hartelijk, het personeel erg aardig, de boot prachtig en het eten prima verzorgd. Wij hadden voor buffet Bakboord gekozen, dit was schitterend opgemaakt en smaakte heerlijk. De boot is echt een aanrader, met hoeveel personen je ook bent! Wij hebben genoten!

Beschikbare boten

Koningin Juliana

Koningin Juliana

185 passagiers

lees meer

Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een partyboot van Varendfeesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329.

             

  Selecteer uw schip

  Koningin Juliana

  Een ideale trouwdag op de huwelijksboot

  Wilt u graag letterlijk in het huwelijksbootje stappen, dan kan dat op onze mooie boot Koningin Juliana. Deze boot heeft alles om uw huwelijk een mooi begin te geven. Het begin van de dag op de huwelijksboot kunt u zelf indelen. Wilt u de ceremonie in een kerk of op een andere locatie doen? Dan begint u eerst daar om vervolgens uw huwelijk groots te kunnen vieren op onze huwelijksboot. Ook kunt u trouwen op de huwelijksboot, dit kan mooi op het dek met uitzicht over het water. Na de ceremonie kan het feest op de boot beginnen. Om ervoor te zorgen dat het eruit ziet zoals u wilt, kunt u overleggen wat uw voorkeuren zijn en kunt u ook enige accessoires meenemen zodat de ruimte helemaal naar uw wens wordt ingericht. Nu kan het feest beginnen en zorgen wij ervoor dat alles naar wens is, zodat u kunt genieten met uw gasten. Er is een mooie dansvloer waar iedereen los kan gaan. Voor de muziek kunt u zelf een afspeellijst maken, een DJ regelen of een bandje inhuren. Daarnaast kan een buffet of lunch ook geregeld worden, zodat u de hele dag kunt genieten van het trouwen op een boot.

  Waarom trouwen op een boot?

  Uw huwelijksdag zou één van de beste dagen van uw leven moeten zijn en daarvoor is een goede locatie nodig. Er zijn veel verschillende plekken waar je de ceremonie kan doen evenals het feest erna. Trouwen op het water is hierbij wel een unieke ervaring. U kunt op de mooie Kagerplassen varen en het intieme moment van de ceremonie delen met het mooie en rustige beeld van het water. Zo kunt u letterlijk de huwelijksboot instappen en een fijne en leuke dag met uw dierbare beleven. Op de huwelijksboot zit een romantische intieme sfeer wat perfect is voor de start van een huwelijk. Daarnaast kunt u ook een geweldig feest geven en dansen op de dansvloer. Het trouwen op een boot is een unieke en bijzondere ervaring die u zeker niet kunt missen.